Ooglook: Essence x PAC-MAN oogschaduw

Een paar dagen geleden liet ik mijn buit zien van de Essence x PAC-MAN collectie, vandaag een ooglook met het oogschaduw palette! Lees verder voor het resultaat.

Het PAC-MAN palette bevat 8 mooie, herfstige tinten die goed op elkaar afgestemd zijn. Ik krijg er een herfstig gevoel van en wilde dan ook een look maken die daarbij zou passen! Ik besloot de bovenste vier tinten uit het oogschaduwpalette te gebruiken in combinatie met de okergele kleur. Die vind ik het mooiste uit het hele palette. Een dergelijke kleur had ik ook nog niet in mijn make-up collectie, dus een fijne aanwinst!

Gebruikte producten ooglook Essence x PAC-MAN oogschaduwpalette

Als basis gebruikte ik de oogschaduw basis van Max&More (van Action). De look maakte ik af met de What the Fake?-mascara van Essence. Wat ik vergeten ben op de foto te zetten, maar onmisbaar was bij deze look was de Makeup Revolution Cut Crease Canvas. Verder twijfel ik bij zo ongeveer iedere look of ik er een zwarte liner of wing bij moet doen, maar besloot vandaag om dat niet te doen.

Ik ben begonnen met de lichtste tint aan te brengen op mijn wenkbrauwbot. Vervolgens ben ik steeds een tint donkerder aan gaan brengen, steeds een beetje naar beneden. Dit geeft wat diepte aan de ooglook. Daarna heb ik de cut crease gemaakt door met het product van Makeup Revolution een witte basis aan te brengen. De okergele oogschaduw kwam daaroverheen.

Ooglook Essence x PAC-MAN oogschaduwpalette

Uiteindelijk heb ik met die gele tint een soort wing gemaakt die vanuit het gele gedeelte van het bewegend ooglid komt. Dit is op de foto helaas wat subtieler dan in het echt. Vervolgens mascara aangebracht en de look was klaar! Een zwarte liner had denk ik niet misstaan bij deze look, maar dat vind ik toch altijd lastig om in te schatten als ik bezig ben!

Tot zover de herfstige ooglook met de Essence x PAC-MAN oogschaduw. Wat voor kleuren zou jij gebruiken bij een herfstige look?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top