Ooglook: geïnspireerd door Blink-182

Sinds een paar weken is het nieuwe album van Blink-182 te luisteren op Spotify: Nine. Bij deze ooglook ben ik door dat Blink-182 album geïnspireerd!

Al jaren luister ik naar Blink-182. De ene periode meer dan de andere, maar ik kom er wel steeds bij terug. Nu ze een nieuw album uit hebben gebracht met de naam Nine luister ik er weer veel naar. De albumcover is een fleurig geheel en daarom wilde ik die graag als inspiratie gebruiken voor een ooglook!

Blink-182 Nine muziekalbum

Om al die fleurige kleuren op mijn oogleden te kunnen doen, had ik niet genoeg aan één oogschaduwpalette. Daarom gebruikte ik er twee van Makeup Revolution (Tropical Carnival en Be Creative) en mijn Jeffree Star Thirsty palette. Maar natuurlijk gebruikte ik nog meer producten. Op de foto hieronder zie je ze allemaal bij elkaar.

Gebruikte producten Blink-182 ooglook Nine

De oogschaduwbasis van Max & More is mijn trouwe bondgenoot bij ooglooks. Verder gebruikte ik een (al wat oudere) concealer van Sephora, zwarte liquid liner van Catrice en de What the Fake mascara van Essence . Wat ik vergeten ben om op de foto te zetten is een wit oogpotlood van Rimmel. Die bracht ik aan op mijn waterlijn. En de nepwimpers van Action maakten deze look helemaal af!

Ooglook geinspireerd op album blink 182

Ik vind het een mooi kleurrijk geheel geworden die me zeker doet denken aan het Blink-182 album hoes! Dit was overigens nog maar de tweede keer dat nepwimpers best goed bleven zitten, een hele prestatie voor mij. Het was leuk om deze ooglook te maken. Geïnspireerd worden kan natuurlijk door van alles. Ik zag de Blink-182 albumcover en wist eigenlijk meteen dat ik er een ooglook van kon maken! Het is fijn om eens inspiratie uit iets te kunnen halen in plaats van iets helemaal zelf te verzinnen, dus ik wil wel vaker zoiets gaan doen! Als jullie ideeën hebben hoor ik het graag.

Waar inspireer jij opvallende ooglooks op?

Eén reactie op “Ooglook: geïnspireerd door Blink-182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top