Ooglook: Halloween pictorial

Ik wilde een Halloween look maken en met welke kleuren kan dat beter dan met oranje en zwart? Daarnaast wilde ik ook eens iets nieuws proberen. Dus van deze Halloween ooglook heb ik ook meteen een pictorial gemaakt!

En dat laatste, dat was nog best lastig! Meestal heb ik een ooglook al gemaakt en bedenk ik me dan dat ik best tussendoor even foto’s had kunnen maken. Dit keer heb ik dat dan ook eindelijk een keer gedaan. Het bleek nog best een uitdaging om steeds vanuit dezelfde hoek je oog vast te leggen. Toch is het redelijk goed gelukt, denk ik. Oordeel zelf maar!

Als eerste even de producten die ik gebruikt heb voor deze Halloween ooglook. Zoals je hieronder kunt zien gebruikte ik wel drie verschillende soorten paletten! Het Makeup Revolution x Soph palette (links op de foto) heeft een mooie zwarte oogschaduw. Van de Jeffree Star Thirsty gebruikte ik de zilveren glitter, van het Pretty Creative palette van Makeup Revolution gebruikte ik de oranje en zwart/grijze kleuren.

Gebruikte producten Halloween ooglook met neon oranje en zwart

De overige producten kun je hierboven op de foto zien. Voor het eerst in lange tijd pakte ik weer eens een mono oogschaduw uit de kast! Deze limited edition oogschaduw van Catrice had precies de matgrijze tint die ik zocht. Heb je verder vragen over de producten op de foto, dan mag je natuurlijk altijd een reactie achterlaten!

Dan nu de pictorial. Ik begon met het aanbrengen van oogschaduwbasis (1) om vervolgens de donkergrijze tint van het Pretty Creative palette in mijn crease aan te brengen (2). Dit heb ik vervolgens naar boven geblend met de lichtgrijze Catrice mono oogschaduw (3). Stap vier was het aanbrengen van de zwarte Soph-kleur op het bewegend ooglid en een beetje in de crease.

Pictorial Halloween ooglook met neon oranje en zwart

Vervolgens heb ik midden op het bewegend ooglid het neon oranje pigment (Tangelo) aangebracht (5). Dit geeft meteen een knallend effect! Om het af te maken heb ik nog de oranje NYX eyeliner aangebracht boven het oranje vlak en deze vervolgens overgetrokken met zilveren glitters (6).

Om de look uiteindelijk helemaal af te maken bracht ik eyeliner en mascara aan. Ook plaatste ik een steentje in mijn binnenste ooghoek, samen met nog wat zilveren glitters uit het Jeffree Star palette.

Halloween ooglook met neon oranje en zwart

Dit is uiteindelijk de complete Halloween ooglook pictorial geworden! Wat denk je, voor herhaling vatbaar? Ik hoor het graag!

2 reacties op “Ooglook: Halloween pictorial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top