Ooglook: Halloween vleermuis wing

Op Instagram zag ik ze regelmatig voorbij komen: Halloween ooglook met een vleermuis wing. Dus de eyeliner in de vorm van een vleermuisvleugel. Ik wilde dit ook eens proberen en kwam erachter dat het lastiger is dan het lijkt!

De basis van de ooglook heb ik simpel gehouden, maar wel met Halloween kleuren. Ik gebruikt mijn I Heart Revolution Sprinkles palette voor het eerst! Daar zitten namelijk wat mooie oranje tinten in. Voor deze ooglook gebruikte ik ze ongeveer allemaal! Ook pakte ik het Makeup Revolution Pretty Creative palette, daarin zitten tevens wat oranje oogschaduws. Uiteindelijk heb ik die toch niet gebruikt. Wel heb ik de antraciet/zwarte tint (‘Day Dreamer’) uit het Pretty Creative palette gebruikt voor onder mijn oog.

Gebruikte producten Halloween ooglook vleermuis bat wing

Ook probeerde ik bij deze look de Makeup Revolution nepwimpers uit die ik laatst had gekocht! Er zat ook wimperlijm bij, maar ik gebruik liever mijn Catrice wimperlijm. Die is erg fijn. De nepwimpers voelden goed aan, ik moet alleen nog een beetje oefenen met aanbrengen. Dat gaat gelukkig wel steeds beter!

Voor mijn wenkbrauwen en waterlijn gebruikte ik het zwarte oogpotlood. De Halloween vleermuis wing maakte ik bij deze ooglook met mijn vertrouwde Catrice Liquid Liner. Door de vilten punt kun je daar vrij nauwkeurig mee werken. Toch was het nog best lastig om een mooie bat wing te maken! Mijn eerste poging leek meer op een vlaggetjesslinger! Toch is het uiteindelijk nog best goed gelukt denk ik:

Halloween ooglook vleermuis bat wing

Het is best leuk om ooglooks te maken met een bepaald thema! Hierdoor probeer ik toch steeds weer wat andere dingen waardoor ik soms lichtelijk uit mijn comfort zone wordt gehaald. Zijn er nog andere looks met het thema Halloween die ik moet maken? Kom maar op met de inspiratie!

Heb jij nog Halloween looks gemaakt? Welke vond je het leukste om te doen?

4 reacties op “Ooglook: Halloween vleermuis wing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top