Ooglook: herfst inspiratie

De afgelopen tijd hebben we wat minder weer gehad in Nederland. En alhoewel het de komende dagen wat warmer lijkt te gaan worden, werd ik voor deze ooglook toch alvast geïnspireerd door de herfst!

Bij kleuren van de herfst denk ik aan bruintinten, oranje, rood en misschien zelfs een tikkeltje donkerpaars en donkergroen. Deze herfstlook heeft bruin, paars en een goudkleurige shimmer in zich wat samen een mooi geheel vormt.

Ik gebruikte twee oogschaduwpaletten waarvan het Forever Flawless Optimum palette van Makeup Revolution sowieso veel herfstige kleuren bevat. Dat kun je hieronder op de foto zien. Uit dit palette gebruikte ik de bruintinten en de donkerpaarse / bordeaux kleur met de naam Own.

Gebruikte producten herfst make-up ooglook met gouden glitters

Van het Jeffree Star Thirsty palette heb ik de gele oogschaduw gebruikt als basis voor de zogenaamde ‘halo’ op het bewegend ooglid. Erover heen heb ik de gouden glitter / shimmer aangebracht. Het palette van Makeup Revolution bevat ook een goudkleurige shimmer. In swatches is dat een zeer goed gepigmenteerde kleur, maar via een kwast krijg ik hem niet goed op mijn ooglid. Dat ging met die van Jeffree Star beter.

Om het af te maken heb ik één van mijn Catrice favorieten gebruikt: de liquid eyeliner. Met deze look heb ik mijn nieuwe mascara in gebruik genomen: de rode Essence Lash Princess. Ik weet nog niet precies wat ik ervan vind. Mijn wimpers gaan wel een beetje aan elkaar zitten, maar de mascara geeft wel volume. Ik ga hem de komende tijd nog vaker gebruiken, dus over een tijdje kan ik een uitgebreidere review geven.

Hierbij de ooglook met herfst als inspiratie!

Herfst make-up ooglook met gouden glitters

Welke tinten oogschaduw gebruikt jij meer in de herfst? Of is dat niet anders dan in de winter, lente of zomer? Gebruik je in de herfst ook andere producten die je anders minder gebruikt?

Eén reactie op “Ooglook: herfst inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top