Ooglook: ijzig blauw

In navolging van de vurige ooglook, geinspireerd op het Makeup Revolution Forever Flawless FIRE palette, heb ik voor vandaag een ooglook in ijzig blauw gemaakt. Uiteraard geïnspireerd op het ICE palette van Makeup Revolution. Kijk snel verder!

De twee oogschaduwpaletten zijn twee uitersten van elkaar, met warmere rode tinten en juist koele blauwe tinten. Een ijzig koude ooglook was dan ook de bedoeling!

MakeupRevolution Forever Flawless FIRE en ICE oogschaduwpalettes

Ik doorzocht mijn make-up collectie om verschillende blauwe tinten oogschaduw te verzamelen. Ik heb drie paletten geselecteerd. Het Forever Flawless ICE palette heb ik immers niet! Uiteindelijk kwam ik uit bij het I Heart Revolution Mermaid’s Heart palette, het Makeup Revolution Salvation Iconic Pro 2 palette en het Sleek iDivine Original palette. Als extra gebruikte ik een los pigment van Beauty From The Earth (BFTE Cosmetics) in de kleur Dive. Deze gebruikte ik eerder al in de sunset ooglook.

Gebruikte producten Makeup Revolution ICE ooglook Sleek iDivine Original

Als basis greep ik weer naar mijn Max & More eyeshadow primer. Verder gebruikte ik de Makeup Revolution Cut Crease Canvas voor de wenkbrauwen en crease. De w7 Eyes Wide Open liner voor wat finishing touches en de Essence Volume Booster Lash Primer als mascara. Die is wit, dus kon ik hem mooi gebruiken bij deze ooglook in ijzig blauw! Dit is het uiteindelijk geworden!

Makeup Revolution ICE palette inspiratie ooglook blauw wit

Het was leuk om eens wat andere kleuren te gebruiken dan normaal! Zo’n blauwe ooglook draag ik namelijk niet dagelijks. Daarbij was het ook een uitdaging om alléén blauw (en wit) te gebruiken. Een thema bevalt me wel! Ik denk dat ik zoiets vaker wil gaan doen, want het brengt me uit mijn comfort zone. Ik maak dingen die ik anders wellicht niet zou bedenken.

Wat vind je van deze look? Welke is beter gelukt: FIRE of ICE?

Eén reactie op “Ooglook: ijzig blauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top