Ooglook: Kleurvlakken met Sprinkles palette

Happy Halloween! Nu het dan eindelijk Halloween is zou je een uitgebreide Halloween-look verwachten. Maar niets is minder waar! Vandaag op mijn beautyblog een ooglook met het Sprinkles palette: kleurvlakken.

Het leek me leuk om weer eens bij te houden hoe ik de ooglook gemaakt heb, zodat ik er een pictorial van kon maken! Eerder deed ik dat bijvoorbeeld ook al bij mijn Halloween-kleurige look. Maar nu wilde ik het iets anders aanpakken. Kijk verder voor de stappen die ik gevolgd heb!

Stap 1: de basis
De basis legde ik met de Max & More oogschaduwprimer. Dit is een korte stap, maar een goede basis is wel belangrijk voor een mooie ooglook. Het komt de pigmentatie ten goede en zorgt ervoor dat je oogschaduw op zijn plek blijft.

Ooglook kleurvlakken I Heart Revolution Sprinkles palette Stap 1

Stap 2: paars / roze kleurvlak
Voor het eerste kleurvlak gebruikte ik de paarse tint uit mijn I heart Revolution Sprinkles palette. Vervolgens combineerde ik het met een mono oogschaduw van Catrice (300 Pink Rock Super Star) en andere tinten roze uit het palette. De Catrice oogschaduw gebruikte ik omdat in het Sprinkles palette alleen shimmy roze tinten zitten. Goed blenden is belangrijk zodat je een mooi verloop van kleuren krijgt. Als laatste stap heb ik de rand wat scherper geprobeerd te maken door met concealer langs de lijn te gaan.

Ooglook kleurvlakken I Heart Revolution Sprinkles palette Stap 2

Stap 3: groen kleurvlak
Het groene kleurvlak maakte ik ook met twee single oogschaduws in combinatie met het Sprinkles palette. Gosh in 011 Dusty Green en Illamasqua in Pivot hielpen me om de kleuren goed te kunnen blenden. Ook bij het groen maakte ik een scherpe rand.

Ooglook kleurvlakken I Heart Revolution Sprinkles palette Stap 3

Stap 4: oranje / geel kleurvlak
De volgende stap is het aanbrengen van het derde kleurvlak: oranje / geel. Hiervoor gebruikte ik enkel het Sprinkles palette, met name omdat deze een mooie matte oranje tint bevat: Jazzie. Ik zorgde voor een kleurverloop naar de gele tint Sugared Almond door nog twee tinten oranje er tussenin te blenden. Ook bracht ik de kleuren Jazzie en Fizzy aan onder mijn oog.

Ooglook kleurvlakken I Heart Revolution Sprinkles palette Stap 4

Stap 5: finishing touch
Als laatste deed ik mascara op (Essence What the Fake? mascara) en bracht ik vervolgens nepwimpers aan. Ik gebruikte de bovenste uit deze set nepwimpers van Action. De Catrice wimperlijm zorgde ervoor dat ze op hun plek bleven.

Ooglook kleurvlakken I Heart Revolution Sprinkles palette Stap 5

Het eindresultaat
En dan natuurlijk het eindresultaat van deze pictorial! Ik ben best wel een beetje trots op deze ooglook met kleurvlakken, het Sprinkles palette is perfect voor zo’n kleurrijke look. Volgens mij heb ik nog nooit zulke strakke lijnen gehad. Zo leer ik steeds wat meer, leuk om die vooruitgang te zien!

Ooglook kleurvlakken I Heart Revolution Sprinkles palette

Dit is trouwens de eerste ooglook die ik maakte met mijn nieuwe kwastenset. Daarover lees je dit weekend meer op mijn beautyblog!

Wat vond je van deze pictorial? Heb je ideeën om de stappen beter te kunnen visualiseren?

3 reacties op “Ooglook: Kleurvlakken met Sprinkles palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top