Ooglook: Makeup Revolution x Soph palette

Eerder liet ik al mijn eerste ooglook zien met het Makeup Revolution x Soph palette. Daarin gebruikte ik vrolijke kleuren. Vandaag een tweede look, met bruine en zwarte tinten uit dit mooie oogschaduwpalette!

Allereerst de producten die ik voor deze look gebruikt heb:

Gebruikte producten smokey ooglook met Makeup Revolution x Soph oogschaduwpalette

Ik maakte een soort smoky eye door de bruintinten in elkaar te laten overlopen. De zwarte tint gebruikte ik op het bewegend ooglid. Het blenden krijg ik steeds beter onder de knie, het vergt gewoon veel oefening. De bruine tinten in het Makeup Revolution x Soph palette zijn erg mooi en je kunt er goed diepte mee aanbrengen.

Donkere ooglook met Makeup Revolution x Soph oogschaduwpalette

Ik wilde overigens full glam gaan met deze look en hem helemaal afmaken met nepwimpers. Ik had er al een paar op eBay besteld, toen ik deze tegenkwam bij Action. Superleuk, drie verschillende stijlen, inclusief lijm voor € 0,89. Helaas blijf ik het rotdingen vinden. Ik kan er niet mee overweg, het bleef allemaal niet netjes zitten. Ook dit zal ongetwijfeld veel oefening vergen! Bij Action hadden ze overigens ook van die losse wimperstukjes voor € 0,99, maar daar begin ik helemaal niet aan.

Nepwimpers van Action 3 paar met lijm

Overigens nog even een kleine opmerking over de Essence Lash Primer: die ruikt lekker! Dat alleen al maakt het gebruik ervan leuk. Hij werkt ook nog eens best goed. Het is wel even goed opletten dat je de witte kleur helemaal bedekt met je uiteindelijke mascara, maar verder geen klachten. Op de foto hierboven lijkt het overigens alsof ik helemaal geen wimpers heb, maar dat heeft meer te maken met de hoek waarin de foto genomen is denk ik.

Gebruik jij wel eens nepwimpers? Heb je tips voor deze beginner?

Dit artikel is niet gesponsord.

Eén reactie op “Ooglook: Makeup Revolution x Soph palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top