Ooglook: Meeki oogpotlood

In mijn Action en Max & More shoplog van vorige week liet ik al zien dat ik een set oogpotloden had gekocht. Vandaag een ooglook met een Meeki oogpotlood!

Het turqoise potlood met de naam ‘Ocean Iris’ trok meteen al mijn aandacht. Ik had dan ook snel gekozen welk oogpotlood de show mocht stelen in mijn eerste Meeki ooglook!

Gebruikte producten ooglook Meeki oogpotlood

Verder gebruikte ik niet veel producten voor deze ooglook. Mijn vertrouwde oogschaduwbasis van Max & More diende als basis voor de look. Het paarse neon pigment is van House of Sparklez UK en deze kleur heeft als naam Purple Rain gekregen. Ik gebruikte een glitterpotlood van Innoxa, wat ik aanbracht over het oogpotlood heen. Ik ken het merk eigenlijk verder niet, maar dit potlood zat volgens mij in een Glossybox lang geleden. Denk ik..

De ooglook zelf is niet heel ingewikkeld, het duurde alleen even voor ik het paarse pigment netjes had uitgevaagd over de vlakken. En mijn wenkbrauwhaartjes bleven er lekker eigenwijs uitsteken.

Ooglook Meeki oogpotloden met neon paars

Ik was best tevreden over deze look, maar ik kreeg hem helaas niet netjes op de foto! Dit heeft gedeeltelijk te maken met de schemering die al wat vroeger zijn intrede doet de laatste weken waardoor het licht niet optimaal is. De glitters van het glitter oogpotlood zie je ook niet goed op de foto. Daarbij zie ik meestal pas als ik de foto’s goed bekijk wat er niet helemaal goed is bij de look, maar dat is meestal te laat om er nog iets aan te doen! Veel bewerking doe ik namelijk niet op mijn foto’s, maar wel leer ik van de kritische blik van mezelf.

Heb jij deze oogpotloden set van Meeki al geprobeerd? Ik ben er, ook na het maken van deze ooglook, heel erg tevreden over, dus het is wat mij betreft zeker een aanrader!

Dit artikel bevat geen gekregen producten.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *