Ooglook met geel pigment

Zoals ik ook al zei in een eerder artikel waarin ik een ooglook met los pigment maakte: I’m not a big fan. Maar ik begin er wel een beetje aan te wennen. Vooral omdat het vaak intense kleuren zijn die je ooglook net een beetje intenser maken.

De losse oogschaduw die ik voor de ooglook in dit artikel gebruikte ligt al jaren in mijn make-up lade. Ik geloof dat ik het ooit als sample bij een bestelling kreeg, maar door de kleur is hij blijven liggen. Het is namelijk een helder geel poeder.

Voor een alledaagse ooglook, bijvoorbeeld naar mijn werk, gebruik ik meestal niet al te felle, opvallende kleuren. Maar sinds een aantal maanden begin ik steeds meer te experimenteren met makeup en ooglooks. Daarom vind ik het wel leuk om nu ook dit gele pigment een keer in een ooglook te verwerken!

Ik besloot de look verder simpel te houden om zo het geel er uit te laten knallen. En dat is denk ik wel gelukt. Ik heb, naast het pigment, alleen liquid eyeliner van Catrice aangebracht.

Ooglook met geel los pigment en zwarte eyeliner

Ook met andere kleuren zou je deze look kunnen maken, dat staat zeker nog op de planning. In combinatie met glitters kan dit ook erg mooi staan! Gebruik jij wel eens los oogschaduw poeder? Of gebruik je wel eens gele oogschaduw?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top