Ooglook met Kat Von D palette

Volgens mij is het inmiddels zeven jaar geleden dat ik in New York was. En in één van de Sephora’s daar kocht ik een mooie oogschaduwpalette van Kat von D. Je weet wel, de in opspraak geraakte tattoo-artist omdat ze haar kind niet wil vaccineren. Daar zal ik nu verder maar niet op ingaan. Lees verder om mijn ooglook met het Kat von D palette te bekijken!

Het True Romance eyeshadowpalette wat ik kocht heeft de naam Ludwig meegekregen, vernoemd naar haar kat. Ook van buiten vind ik het een prachtig palette. Mat zwart met in zilver de naam en getekende rozen.

Kat Von D oogschaduwpalette in Ludwig van Sephora

In het palette zitten 10 verschillende kleuren oogschaduw. Meer dan de helft zijn neutrale, bruine tinten. Daarnaast kon natuurlijk de matzwarte tint niet ontbreken en zitten er twee groene tinten in. Ik besloot dit palette weer eens uit de kast te pakken omdat ik hem te weinig pak. De pigmentatie is heel goed en de kleuren zijn goed te blenden. Zonde om niet te gebruiken!

Voor de volledige ooglook met dit Kat von D palette gebruikte ik de volgende producten:

Gebruikte producten ooglook met Kat von D oogschaduwpalette Ludwig

De Shadow Insurance van Too Faced (in bakje omdat de tube was gescheurd) en de Lash Sensational mascara van Maybelline zie je vaker voorbij komen in mijn looks. Daarnaast heb ik het groene oogpotlood van TEEEZ gebruikt voor op mijn waterlijn. Het is de kleur 06 Free uit één van de vroegere collecties van dit merk. De verpakkingen zijn altijd zo mooi!

Ooglook met Kat von D oogschaduwpalette Ludwig

Dit is de uiteindelijke ooglook geworden met het Kat von D palette in Ludwig. Doordat de bruine tinten shimmery zijn zie je ze jammer genoeg niet heel goed op de foto. In het echt was het verschil tussen bruin en groen nog duidelijker. Deze make-up is nog best draagbaar, bijvoorbeeld voor een feestje.

Draag jij vaak groene oogschaduw?

— Bekijk voor meer inspiratie de groene ooglook in dit artikel: Groene ooglook met alleen single oogschaduws. —

Eén reactie op “Ooglook met Kat Von D palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top