Ooglook met minerale losse oogschaduw

Al een hele tijd heb ik wat producten van FreshMinerals in mijn make-up collectie. Eén ervan is een los pigment in de kleur Deep Ocean, een mooie turquoise / blauwige tint. Hieronder zie je een swatch ervan. De shimmer is op de foto een klein beetje te zien, maar is in het echt nog duidelijker!

Swatch van Fresh Minerals losse oogschaduw pigment in de kleur Deep Ocean

Losse oogschaduw vind (vond?) ik altijd maar lastig om te gebruiken. Als je het potje opendraait vliegt het al rond en hoe zit het dan met de fall out als je het op je oogleden aanbrengt? Maar inmiddels vond ik het wel tijd om het toch eens te proberen en dus een ooglook te maken met deze minerale losse oogschaduw.

Dus ik pakte het potje en het Forever Flawless Optimum palette van Makeup Revolution erbij. Uit dat oogschaduwpalette haalde ik de bruine tinten die je in onderstaande ooglook ziet. De cutcrease heb ik gemaakt met behulp van de Cut Crease Canvas van Makeup Revolution in de kleur Halo. Hiermee maak je je ooglid wit om zo een andere kleur aan te kunnen brengen. Fijn product vind ik dat!

Cut Crease Canvas van Makeup Revolution voor cutcrease ooglook

Over de Cut Crease Canvas bracht ik de minerale losse oogschaduw van Fresh Minerals aan. Vervolgens mascara aanbrengen en de ooglook is klaar! Ik heb nog getwijfeld of ik eyeliner erbij zou doen, maar heb dat dit keer niet gedaan. Had jij dat wel gedaan of vind je de look zonder eyeliner mooier?

Ooglook met minerale loose pigment oogschaduw

Beschreven producten:
★ Makeup Revolution Forever Flawless Optimum palette (🐰 cruelty-free)
★ FreshMinerals Minerale losse oogschaduw in Deep Ocean (ℹ️ geen info gevonden)
★ Makeup Revolution Cut Crease Canvas in Halo (wit) (🐰 cruelty-free)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top