Ooglook met ‘Project Pan’ oogschaduw

Deze look is ontstaan door mijn zogenaamde ‘Project Pan’. In dat project probeer ik al wat oudere make-up wat meer te gebruiken en daardoor de ‘pan’ te raken. De bodem van de oogschaduw in dit geval. Je kunt op Instagram de huidige status van de producten zien die ik aan het ‘pannen’ ben.

In mijn project zit momenteel een oogschaduw Quattro van Miss Sporty waarvan ik de bodem maar niet in zicht krijg. Ik besloot een ooglook te maken met alleen oogschaduw uit dit palette zodat het hopelijk wat sneller zou gaan! Dit zijn de items die ik gebruikt heb.

Gebruikte make-up voor ooglook met project pan producten

In het ronde bakje zit Shadow Insurance, een oogschaduwbasis van Too Faced. Die zat in een tube, maar daar kreeg ik het restje niet uit. Dus heb ik de tube opengeknipt en het restant in dit bakje gedaan.

De Chrome eyeliner van L.A. Colors vind ik heel erg mooi! Daarbij is hij ook nog eens makkelijk aan te brengen dus ik vind het een aanrader. Er zijn nog twee kleuren in de Chrome-lijn. Daarnaast hebben ze bijvoorbeeld ook nog een Holo-lijn met holografische eyeliners.

Het resultaat van mijn ooglook is hieronder te zien. Ik heb uiteindelijk alle kleuren uit het oogschaduwpalette gebruikt! Helaas is de bodem daarbij nog steeds niet zichtbaar geworden, dus ik ga nog vaker een ooglook met mijn Project Pan oogschaduw maken.

Ooglook met Miss Sporty oogschaduw en LA Colors Chrome eyeliner

Ik vind sowieso de kleuren heel mooi bij elkaar. Ook de eyeliner past goed bij het geheel.

Wat vind jij van deze look? 

— Meer ooglooks met bruintinten vind je in deze artikelen: Ooglook: Born to Run oogschaduwpalette, Ooglook met minerale losse oogschaduw & Ooglook met sterren! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top