Ooglook met Sleek iDivine Original palette

Het Original palette was het eerste palette van Sleek wat ik had. Volgens mij was het zelfs het eerste echte palette wat ik had (quattro’s enzo uitgesloten). Nog steeds vind ik de kleuren erg mooi, maar gebruik ik hem te weinig. Daarom besloot ik een ooglook met het Sleek iDivine Original palette te maken. Lees verder voor het eindresultaat!

Sleek i-Divine The Original palette

Het Original palette bevat 12 shimmery kleuren, uiteenlopend van donkerblauw tot goudgeel. Je kunt dus alle kanten op met dit palette. Ik besloot vandaag groen en blauw te gebruiken. Normaal zou ik gaan voor de bruine of misschien lichtroze tinten, maar ik wilde iets meer knallen voor deze look!

Ik begon, na de oogschaduwbasis van Max and More, met het aanbrengen van de groene oogschaduw (rechtsboven in het palette) in mijn arcadeboog. Ik blende (blendde?) dit naar boven uit met de lichtgroene tint eronder. En maakte de look wat intenser door de turquise kleur aan te brengen in de crease. Vervolgens pakte ik mijn Cut Crease Canvas van Makeup Revolution erbij om een witte basis te hebben voor de helderblauwe kleur.

Gebruikte producten ooglook Sleek iDivine Original palette

Voor de afwerking van de cut crease gebruikte ik de glitter eyeliner van Sleek en vervolgens de groene glitters van Teeez om het wat zachter te maken. Onder mijn ogen ging ik ook met de groene tinten oogschaduw aan de slag, in de inner corner bracht ik de lichtgele kleur aan. Vervolgens deed ik mijn go-to mascara van Maybelline op mijn wimpers en dit was het resultaat!

Ooglook met Sleek iDivine Original palette groen blauw

De kleuren knallen er goed uit, dus dat is in ieder geval gelukt! De combinatie van kleuren vind ik erg leuk geworden, ze passen goed bij elkaar.

Mocht je dit palette ook willen, het is nog steeds te koop in een nieuwere uitvoering (zelfde kleuren). Het Original oogschaduwpalette kost € 10,99 en is verkrijgbaar bij Sleek zelf en een aantal andere webshops.

Kende jij dit palette al? Welke kleuren uit het Sleek iDivine Original palette vind je het leukst voor een ooglook?

— Meer zien van Sleek? Check dan ook deze artikelen: Sleek i-Divine Au Naturel oogschaduwpalette, Sleek Matte Me liquid lipsticks! —

Eén reactie op “Ooglook met Sleek iDivine Original palette

  1. Ik ben dol op de oogschaduw paletten van Sleek. Mijn eerste echte palette was ook van Sleek: A New Day. Een mooi palette met verschillende bruin tinten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top