Ooglook met sterren

‘Shoot for the stars’ was de ondertitel van deze ooglook met sterren die ik op Instagram postte vanochtend. Ik ben dan momenteel niet de beste ‘make up artist’ (dat pretendeer ik ook niet te zijn), maar ik blijf gewoon lekker oefenen met ooglooks maken. Dan word ik er vanzelf beter in!

Ik wilde een keer iets opvallends doen met de sterren die ik een tijd geleden bestelde bij House of Sparklez UK. In mijn bestelling zaten naast neon pigmenten diverse kleuren sterretjes. Ik besloot er een soort regenboog van kleuren van te maken!

De oogschaduw zelf heb ik wat meer neutraal gehouden zodat het de aandacht niet van de sterren zou afleiden. Hiervoor heb ik het W7 Enchanted palette gebruikt. Je ziet hem hieronder. De shimmer kleuren zijn erg mooi! Op mijn Instagrampagina kun je ook swatches terugvinden.

W7 cosmetics Enchanted palette

De uiteindelijke look staat hieronder. Ik vind hem best geslaagd. Maar wat een gedoe was het om al die sterren een beetje netjes op mijn gezicht te krijgen zeg! Dat had ik toch wel een beetje onderschat.

Ooglook met sterren in allerlei kleuren van House of Sparklez UK

Maar oefening baart kunst, een volgende ooglook met sterren zal vast al beter gaan!

Gebruik jij wel eens chunky glitters, sterren of andere figuren bij je ooglook?

— Meer inspiratie vind je in deze artikelen: Ooglook met ‘Project Pan’ oogschaduw, Ooglook met Sleek iDivine Original palette. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top