Ooglook: neon oranje

Een paar dagen geleden kreeg ik mijn losse neon pigmenten binnen en ik wilde daar natuurlijk meteen mee aan de slag! Lees verder voor de uiteindelijke ooglook met een neon oranje accent!

Ik kocht een aantal weken geleden de neon pigmenten bij House of Sparklez uit het Verenigd Koninkrijk. Het duurde even voor mijn order verwerkt en verstuurd was. Daarna waren we uiteraard weer een paar dagen verder voor het bij mij in Nederland was aangekomen. Maar het was het wachten waard!

Losse Neon oogschaduw pigmenten House Of Sparklez UK

Wat knallen deze kleuren zeg! Je moet bij het gebruik hiervan in ieder geval oppassen dat je niet teveel pigment op je kwast pakt.

Voor de oranje look gebruikte een oogschaduwbasis van Max and More als basis. Vervolgens ben ik met het Makeup Revolution x Soph oogschaduwpalette aan de slag gegaan. Hierin zitten veel rood en oranjetinten, dus het kleurenschema was al snel gekozen. Het neon oranje van de ooglook heb ik als laatste aangebracht, met uiteraard nietsvermoedend iets teveel pigment op mijn kwast! Ik heb het wat moeten vervagen met de oranje uit het palette om het netjes te kunnen blenden.

Gebruikte producten oranje ooglook met neon

Om deze ooglook helemaal af te maken heb ik een klein beetje van het pigment van TEEEZ aangebracht op de wing om het wat lichter te maken. De Lash Primer en Lash Princess mascara van Essence maakten deze look compleet. Hieronder kun je hem zien!

oranje ooglook met neon

Ik kan niet wachten om meer te werken met de neon pigmenten! Zo tof hoe ze eruit zien! Bij House of Sparklez hadden ze zeven tinten, ik ben blij dat ik ze meteen allemaal gekocht heb. De pigmenten zijn vegan en cruelty-free. Wil je daar overigens bestellen: ze hebben best vaak kortingsacties, dus houd vooral de site of hun Instagram in de gaten!

Wat vind je van neon ooglooks? Heb je wel eens neon pigment gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top