Ooglook met NYX Vivid Brights eyeliner

Een paar weken geleden heb ik voor het eerst producten van NYX Cosmetics gekocht. Ik hoorde veel over het merk en was benieuwd naar de kwaliteit. Lees verder om mijn aankopen te bekijken en om de ooglook met de NYX eyeliner te zien!

Mijn aandacht werd getrokken door het Ultimate Edit oogschaduwpalette. Ik had de keuze uit vier uitvoeringen en koos toen voor Ash met wat donkerdere kleuren erin. Deze kleuren had ik nog niet echt in mijn collectie, dus het was een logische keuze.

NYX cosmetics eyeliner en Ultimate Edit oogschaduwpalette met zes kleuren oogschaduw

Bij mijn bestelling zat ook een gekleurde liquid liner van de Vivid Brights lijn van NYX. Er zijn momenteel negen verschillende kleuren verkrijgbaar wat het kiezen nogal lastig maakte! Ik koos uiteindelijk voor Sapphire: een heldere, blauwe kleur.

Ik heb hem al een paar keer gebruikt bij ooglooks en besloot er nu een keer een minimalistische look mee te maken. Een ooglook met alleen de NYX eyeliner en een zwarte liner erbij, met verder geen oogschaduw op m’n oogleden. Mascara erbij en klaar!

Ooglook met NYX Vivid Brights eyeliner in Sapphire

Het resultaat is erg leuk geworden vind ik! Ook met andere kleuren eyeliner kan dit er tof uitzien. Dus voel je vrij om dit als inspiratie te gebruiken. Wat vind je ervan?

Gebruikte producten:
★ NYX Vivid Brights Liquid Liner in VBL05 Bright Sapphire (🐰 cruelty-free
)
★ Catrice Liquid Liner in 010 Dating Joe Black (🐰 cruelty-free, 🌱 vegan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top