Ooglook: Paars met hartjes

Het was op Instagram weer eens tijd voor een zogenaamde collab, een samenwerking. Hierbij doet een groepje mensen make-up looks met een vooraf afgesproken thema. Dit keer was dat thema paars. Ik maakte er een ooglook met paars en hartjes van, kijk mee!

Met paars kun je veel kanten op. Ik heb niet echt een palette die veel paarse tinten bevat, alleen misschien het w7 Enchanted palette. Verder heb ik alle paletten uit mijn make-up stash gepakt die ook maar een beetje paars bevatten. Uiteindelijk gebruikte ik naast het Enchanted palette nog een quattro van Catrice uit een oude limited edition. Ook vond ik nog een oud NYC palette waar een mooie lila-paarse tint in zat. Uiteindelijk werd het paars met hartjes, deze ooglook!

De combinatie van paars met roze vind ik altijd leuk, dus ik pakte mijn neon pigmenten van House of Sparklez erbij. De paarse heet Purple Rain, de roze is Cheeky. Dit beloofde een vrolijk geheel te worden. Ik ben op bovenstaande foto de oogschaduwbasis vergeten! Verder gebruikte ik de Makeup Revolution Cut Crease Canvas, Sephora concealer, Catrice Liquid Liner, Essence Lash Primer en What the Fake mascara.

De glitters rechts op de foto heb ik ook aangebracht, maar bleven niet zo goed zitten. Ik heb wel laatst de NYX glitterprimer aangeschaft, maar te weinig van gebruikt denk ik. Een volgende keer ga ik dat was beter uitproberen!

Als laatste bracht ik de nepwimpers aan, deze komen van eBay. Ik vind ze fijner zitten dan degenen van Action die ik eerder wel eens gebruikte. Maar misschien komt dat ook door de Catrice wimperlijm die ik voor het eerst gebruikte. Erg gemakkelijk om aan te brengen en mijn wimpers bleven er eigenlijk meteen goed mee zitten, dus een aanrader!

Dit was dus mijn ooglook: paars met hartjes! Wat vind je ervan? Gebruik jij wel eens neon pigmenten of oogschaduw?

2 reacties op “Ooglook: Paars met hartjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top