Ooglook: paarse betovering

De look van vandaag maakte ik met het Enchanted palette van w7 cosmetica. Vandaar ook de naam van deze ooglook: ‘Paarse betovering‘! Lees verder om het eindresultaat te zien!

In het Enchanted palette zitten twee hele mooie paarse tinten. Ik denk dat dit ook zo ongeveer de enige paarse / lila oogschaduws zijn die ik heb. Waarom heb ik er eigenlijk niet meer? Daar moet ik toch eens iets aan doen! Hieronder zie je alle kleuren van het Enchanted palette, geswatcht op mijn arm.

Swatches van w7 cosmetics Enchanted oogschaduwpalette

Ik begon deze ooglook met mijn Max & More oogschaduwbasis. Daarna bracht ik met een paar van de bruinte tinten uit het Enchanted palette de basis aan in mijn crease. Vervolgens heb ik met de twee paarse tinten het bewegend ooglid gevuld. Dit ging verrassend goed. De lila oogschaduw was redelijk goed op te bouwen zoals je bij het eindresultaat kunt zien.

Gebruikte producten ooglook W7 Enchanted palette

Ik besloot om de eyeliner niet als streep aan te brengen in de crease, maar om deze te stippelen in de arcadeboog. Uiteindelijk zijn het kleine streepjes geworden! Ook heb ik ze aangebracht op een deel van de waterlijn / onderste wimperrand en als wing. Het heeft een grappig effect, weer eens wat anders dan een normale cut crease look. Ik maakte de look af met mijn Miss Sporty Pump Up Booster mascara.

Ooglook met W7 Enchanted palette bruin lila paars

Het was leuk om weer een met paarse oogschaduw te spelen. Ik probeer de kleuren steeds af te wisselen zodat niet elke ooglook dezelfde vibe krijgt. Maar de paarse betovering kan best wat vaker terugkomen in een ooglook, vind ik!

Wat vind jij van deze ooglook met paarse betovering? Goed gelukte of niet?

— Geïnteresseerd in W7 oogschaduw? Bekijk dan ook dit artikel: Review: W7 Cosmetics – Total Eclipse! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top