Ooglook: Regenboog kleuren

Met alle kleuren van de regenboog maakte ik deze ooglook! Ik gebruikte hem voor een zogenaamde ‘collab’ op Instagram, waarbij meerdere personen in hetzelfde thema een look maken. Kijk snel verder!

Ik had al eerder een regenbooglook gemaakt, te vinden op mijn Instagram pagina. Maar ik was daar niet zo tevreden over. Het was in de beginperiode van mijn Instagram waarin ik net wat meer met kleuren begon te spelen. Ik wilde dan ook al een tijdje een nieuwe look maken.

Onderstaande producten gebruikte ik voor de regenboog ooglook. De kleuren uit het Makeup Revolution x Tammi palette (Tropical Carnival, links op de foto) zijn al een hele regenboog op zich. Toch heb ik ook het Thirsty oogschaduwpalette van Jeffree Star (rechts op de foto) erbij gepakt. Hierin zitten een lichtere blauw, geel en groen die ik mooi kon combineren.

Gebruikte make-up bij kleurrijke regenboog ooglook

Als basis gebruikte ik weer trouw mijn eye shadow primer van Max and More (te koop bij Action). Ik vind hem wel fijn in gebruik, maar moet nog steeds een beetje wennen aan hoe vloeibaar hij is. Andere merken oogschaduwbasis die ik gewend ben waren wat minder vloeibaar, zoals die van Urban Decay en Too Faced. Maar de basis van Max en More werkt verder wel gewoon en heeft een fijne prijs!

Deze ooglook met regenboog kleuren maakte ik af door er rhinestones in alle kleuren aan toe te voegen. Ik kocht die steentjes ooit op eBay en heb er nog steeds plezier van! Ook voor bijvoorbeeld nailart gebruik ik ze.

Kleurrijke regenboog ooglook

Ik vind dat deze ooglook een stuk beter geslaagd is dan mijn vorige en ik kan zien dat ik de afgelopen tijd gegroeid ben in mijn makeup skills!

Gebruik je vaak kleur in je ooglooks, of houd je het liever neutraal? Welke kleur vind jij het mooiste om op je ogen aan te brengen?

Eén reactie op “Ooglook: Regenboog kleuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top