Ooglook: Sunset vibes

Het nieuwe palette van Makeup Revolution x Soph móest ik proberen. Daarom deel ik vandaag de eerste look met dat oogschaduwpalette! Het is een ware zonsondergang geworden, vandaar de naam voor deze ooglook: Sunset vibes.

Ik gebruikte voor deze look onderstaande producten, waarbij ik begon met de Max and More oogschaduwbasis.

Gebruikte producten ooglook met Makeup Revolution x Soph palette sunset

Voor de ooglook zelf gebruikte ik vooral de rode en oranje matte tinten uit het Makeup Revolution x Soph oogschaduwpalette. Om uiteindelijk de ‘zon’ te kunnen maken, gebruikte ik de lichtgouden shimmer (bovenste rij van het oogschaduwpalette). De oogschaduws zijn zeer gepigmenteerd zoals je al in mijn shoplog kon zien aan de swatches. Ze blenden goed en ook de shimmer kleuren zijn mooi op de oogleden. Ik zou dit palette dan ook aanraden, ik kocht het bij Kruidvat voor € 11,99. Dit palette en meer producten van de samenwerking met Soph kun je kopen via Revolution Beauty (je betaalt geen invoerrechten of douanekosten).

Bij een zonsondergang hoort uiteraard een zee, dus kwam mijn NYX Vivid Brights eyeliner goed van pas! Ik gebruikte de eyeliner uiteindelijk ook als ‘mascara’.

Onder mijn ogen bracht ik nog wat los oogschaduwpigment aan van een mij onbekend merk: Beauty from the Earth. Eerlijk gezegd geen idee hoe deze in mijn make-up collectie is gekomen, volgens mij bij een winactie. Het is een multipurpose mineraal poeder in de kleur Dive. Erg mooi, misschien moet ik er maar eens een aparte look mee maken!

Ooglook met Makeup Revolution x Soph palette sunset

Uiteindelijk is dit de Sunset vibes ooglook geworden! Ik vind die felle kleurtjes eigenlijk wel leuk!

Gebruik jij wel eens wat fellere kleuren als oogschaduw?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top