Ooglook: vlammen!

Makeup Revolution bracht recentelijk twee nieuwe paletten uit: Forever Flawless ICE en Forever Flawless FIRE. Geïnspireerd door dat laatste oogschaduwpalette (en wat foto’s op Instagram) maakte ik deze ooglook met vlammen!

De paletten heb ik zelf overigens niet, maar ik denk er wel aan om ze te kopen. Vooral het ICE palette vind ik mooi, ik heb nog niet zoveel blauwe tinten oogschaduw. Het Firepalette heeft mooie warme bruine tinten en uiteraard rood en oranje kleuren. Hieronder een foto van Makeup Revolution zelf.

MakeupRevolution Forever Flawless FIRE en ICE oogschaduwpalettes

Ik wilde een keer wat anders proberen, dus ging ik aan de slag. Ik gebruikte mijn meest kleurrijke palette: het Makeup Revolution x Tammi palette met de naam Tropical Carnival. Hierin zitten goed gepigmenteerde kleuren waarmee je ook regenbooglooks kunt maken (die komt er binnenkort weer eentje aan!). Ik maakte er bijvoorbeeld ook de look met van geïnspireerd door een NikkieTutorials video.

Voor een echt lichte kleur geel pakte ik het Jeffree Star Thirsty palette erbij. Ook de gouden glitters komen uit dat palette. Met dat palette maakte ik eerder al een aantal ooglooks, zoals een regenboog wing en ehm, nog een gekleurde wing.

Gebruikte producten voor vuur ooglook met rood, oranje en geel

Het bleek wel echt superlastig te zijn om de punten van de vlammen netjes te krijgen! Daar heb ik zeker nog een heleboel oefening voor nodig. Daarbij kwam dat het rood heel lastig was om rood te bedekken. Dat zou bij een lichtere kleur wellicht makkelijker zijn.

vurige ooglook met rood, oranje en geel

Dit is hem dan! Mijn ooglook met vlammen! Wat vind je ervan? Zal ik ook nog een look maken die geïnspireerd is door het ICE palette? Dat lijkt me ook wel tof eigenlijk!

2 reacties op “Ooglook: vlammen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top