Ooglooks met het BPerfect Carnival III palette

Het is toch alweer een half jaar geleden dat het BPerfect Cosmetics x Stacey Marie Mua Carnival III palette uitkwam. Ik kocht hem meteen en heb daar nog geen spijt van gekregen! In dit artikel deel ik een aantal kleurrijke looks met mijn favoriete palette!

Carnival 3 swatch

In de review die ik schreef over het palette (te bekijken via deze link: BPerfect x Stacey Marie – Carnival III) deelde ik al een aantal ooglooks. In de tussentijd heb ik er nog meer gemaakt. Stuk voor stuk kleurrijke creaties, want wat kun je veel kanten op met dit palette! Het enige wat ik er in mis is een heldere, gele kleur. Maar het is niet voor niks dat hij op nummer 1 stond in mijn Top 5 favoriete oogschaduwpaletten.

Ik heb de looks op kleur gerangschikt. Voorheen gebruikte ik niet vaak blauw en groen, laat staan roze. Maar sinds ik dit palette heb, ben ik daar meer mee aan het experimenteren. Meer looks zien? Volg me dan vooral op Instagram, daar deel ik dit soort looks vaker. En daar kun je ook meteen zien welke producten ik naast het BPerfect palette gebruikte en eventueel van wie ik de inspiratie heb.

Blauwe ooglooks

Ik weet niet van alles meer wat ik gebruikte aan producten. Maar hieronder heb ik in ieder geval de NYX Vivid Brights blauwe eyeliner gebruikt bij mijn onderwimpers. En één van de pastel wetliners van Glisten Cosmetics.

Blauw paarse ooglook Stacey Marie Mua

De inspiratie van de look hieronder kwam van Makemeupmissa, die ik volg op YouTube, een aanrader overigens!

Blauwe look met glitters

Hieronder ook nog een winterse look, met een eerste poging om iets te ’tekenen’.

Winterse look met pinguin

Paars / roze ooglooks

Dan verschuiven we nu langzaam naar de paarse en roze ooglooks.

Paars-blauw-groene look met steentjes
Ooglook BPerfect Carnival paars oranje roze
Zwart roze look met Carnival III Love Tahiti
Roze ooglook met BPerfect Love Tahiti palette

Voor de look hieronder was Valentijn mijn inspiratie, het was toen bijna Valentijnsdag, wat ik niet ongemerkt voorbij wilde laten gaan.

Valentijnslook met BPerfect Cosmetics

Groene ooglooks

De roze met groene ooglook hieronder doet me denken aan de Blink 182 albumcover (het self-titled album uit 2003). Dat is overigens puur door de kleuren die ik gebruikte.

Creatieve ooglook Stacey Marie Mua palette
Groene ooglook BPerfect Carnival
Groene ooglook met BPerfect Carnival3 palette en LA Colors Chrome eyeliner

Bij de look hierboven maakte ik gebruik van de W7 Cosmetics Flick & Grip adhesive eyeliner om de glitters op mijn wing te plakken.

Regenboog ooglook

Uiteraard kan een regenbooglook niet ontbreken in deze collectie! Met zo’n palette moet dat er bij zitten.

Regenbooglook met eyeliner

Rode ooglook

Als laatste deel ik nog graag deze rode ooglook met jullie. Rood en roze zijn kleuren die ik vaak vermijd, maar waar je eigenlijk toch wel toffe creaties mee kan maken.

Rood met zwarte ooglook BPerfect Cosmetics

Dit zijn de ooglooks die ik tot nu toe maakte met het Carnival III palette van BPerfect x Stacey Marie Mua. Welke kleur oogschaduw gebruik jij het liefst? Hou je van opvallende kleuren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top