Ooglooks met Nabla Secret palette

Gisteren liet ik al foto’s en swatches van het Nabla Secret palette zien, vandaag is het tijd voor een paar ooglooks!

Zoals ik al zei in het vorige artikel kun je met het Secret oogschaduwpalette alle kanten op qua looks. Je kunt het heel casual en neutraal houden door de bruine tinten te gebruiken, of juist een hele kleurrijke, shimmery look maken. Ik koos voor de looks in dit artikel voor het laatste!

Ik wilde in ieder geval de rood/roze tinten proberen en de turquoise kleuren. Beide zijn kenmerkend voor dit palette. Als eerste de ooglook met roze. De basis is neutraal met bruin, maar daarboven een knallende roze gloed en natuurlijk een glitterlijn om hem af te maken!

Ooglook met Nabla Secret oogschaduwpalette

Met de turquoise look wilde ik wat anders proberen, dus het is een zogenaamde halo ooglook geworden, waarbij in het midden een lichtere tint wordt toegevoegd. In dit geval de mooie gouden oogschaduw met de naam Creation Crown. Ik vind deze twee kleuren erg geslaagd bij elkaar!

Ooglook Nabla Secret oogschaduwpalette

De zwarte liner was heel mooi bij open ogen, maar zo bij een gesloten oog ziet hij er een beetje raar uit eigenlijk.

Ooglook met Nabla Secret palette

Bij deze laatste look gebruikte ik de meer donkere kleuren van het palette. Met als eyecatcher de glitterige kleur Fantasize. De wimpers zijn van Action.

Tot zover de ooglooks met het Nabla Secret palette. Ik ben erg blij met het palette, mede omdat je veel kanten op kunt. Ook zulke looks maken? Ik kocht het Nabla palette bij Makeup Musthaves. Naast Secret, hebben ze ook de andere Nabla paletten.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top