Opgemaakt en weggegooid in augustus

Net als vorige maand hield ik ook nu weer bij wat ik in augustus heb opgemaakt en weggegooid (of in ieder geval apart gelegd tot het einde van de maand zodat het daarna weg kan). Lees meer om te zien welke items ik fijn vond en welke niet!

Dit keer waren het 2 declutters en maar liefst 8 empties! Maar een groot deel daarvan waren samples, dus die zijn natuurlijk wat sneller op.

Deze twee producten gooide ik weg:
★ De Pump up the Booster mascara van Miss Sporty. Ik heb hem best vaak gebruikt, maar vond hem eigenlijk vanaf het begin al niet fijn. De borstel is erg groot, mijn wimpers gingen er erg van aan elkaar plakken en twee laagjes aanbrengen was al helemaal niet te doen. Ik kocht deze mascara overigens bij Action.
Sleek Glitter eyeliner in de kleur Steel. Deze had ik al een aantal jaren en was helaas uitgedroogd. Verder kan ik me herinneren dat ik hem best fijn vond, maar het was al even geleden dat ik hem heb gebruikt.

Empties en decluttered in augustus 2019

Deze acht producten heb ik opgemaakt in augustus:
Anti-tangle spray van Hegron (gekocht bij Action). Voor mijn eigen dunne haar heb ik hem niet nodig, maar voor de volle haarbos van mijn dochter is het geen overbodige luxe. Ik heb meteen twee nieuwe flessen aangeschaft! Hij ruikt lekker, doet z’n werk en is niet duur.
Biocura wattenschijfjes (Aldi), verder niets op aan te merken, maar volgens mij heb ik er nu van Action. Ik ben overigens een tijdje geleden begonnen aan het zelf maken van wasbare wattenschijfjes, maar dat was best wel een karwei. Dus dat ligt nog op me te wachten…
Bath & Showergel: volgens mij komt deze uit een hotel ergens. Ik vond hem op vakantie in mijn toilettas en bedacht me dat ik hem maar eens op moest maken. Eigenlijk zou hij misschien bij de weggegooide items moeten staan, want ik heb de helft gewoon door het doucheputje gespoeld. Zo hard stonk hij! Misschien was hij wel al gewoon jaren over de datum, dat sluit ik niet uit.
Nivea reinigingsgel: heel fijn product dit! Het is dat ik nog verschillende reinigingsproducten heb, anders had ik hem zeker full size aangeschaft.
I-Coloniali replumping serum: opzich een fijn product in gebruik, maar de geur was echt niet mijn ding (en dat is toch wel belangrijk voor iets wat je op je gezicht smeert).
★ De Spa Secrets showergel heb ik ooit gekregen bij Kruidvat. Fijne geur! Maar ook hiervoor geldt: ik heb nog een aantal showergels staan die op moeten.
★ De Eau de Toilette van Mexx: Life is Now ruikt heerlijk. Toen ik laatst bij Etos binnenliep met een kortingsactie op Mexx geuren (ik geloof 2 voor € 25) heb ik deze en een andere variant gekocht!
★ En als laatste een sample van Daisy Eau so Fresh, zoals je wellicht weet heb ik deze laatst gekocht! Grappig feitje: ik dacht dat de sample van de gewone Daisy was, en besloot in de winkel om voor de Daisy Eau so Fresh te gaan omdat ik die net wat lekkerder vond ruiken. Pas bij het maken van bovenstaande foto zag ik dat de sample ook van Eau so Fresh was!

Wat heb jij als laatste opgemaakt of weggegooid in augustus?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top