Opgemaakt en weggegooid in december

Niet alleen december is voorbij, ook een heel jaar. Dag 2019! Bedankt allemaal voor het bezoeken, lezen en reageren op mijn blog! In dit artikel laat ik je de producten zien die ik afgelopen december heb opgemaakt en weggegooid.

Opgemaakt weggegooid december 2019

Haarverzorging

Het gebeurt echt nooit dat ik een shampoo en conditioner in dezelfde maand op maak, maar dit keer was het zelfs in dezelfde week! De Andrélon Zilver Care producten gebruik ik sinds ik blondere highlights in mijn haar heb, ik vind ze fijn en ze ruiken lekker! Maar nu ga ik eerst mijn HASK Argan Oil shampoo en conditioner verder op maken.

Opgemaakt weggegooid december 2019 haarverzorging

Daarnaast maakte ik, voornamelijk op mijn dochters haar, de Hegron Anti Tangle Spray op. Deze koop ik steeds bij Action, hij ruikt lekker en werkt prima voor mijn dochters dikke haar. Ik heb de volgende fles alweer in gebruik!

Lichaamsverzorging

Ik gebruikte een ROC bodylotion sample en een UpCircle Body Scrub op basis van koffie. Deze variant had een pepermunt geur, best een bijzondere combinatie met koffie…

Opgemaakt weggegooid december 2019 body

Gezichtsverzorging

Ik gebruikte het Aloe vera sheetmasker van Benton, een aanrader! Over de oogmaskers van Action heb ik ook eerder geschreven. Ze zitten verder prima, maar verwacht geen wonderen voor je huid.

Opgemaakt weggegooid december 2019 maskers

Ook heb ik een sample met gezichtsserum uitgeprobeerd. Ik kreeg hem bij mijn MeSoYou bestelling van een tijdje geleden. De geur stond me niet zo aan, dus ik houd het nog even bij mijn Makeup Revolution serum!

Make-up

En dan nog wat make-up. De Make Up For Ever Lash Fibers is een wimperprimer die je aanbrengt voor je mascara. Werkte altijd heel goed, maar ligt al jaren achter in de kast stof te vergaren. Dus tijd om hem weg te doen! Ik heb nu ook een andere Lash Primer van Essence.

Opgemaakt weggegooid december 2019 makeup

Mijn Essence What the Fake! mascara gebruik ik alweer een aantal maanden, dus tijd om die te vervangen. Een prima everyday mascara!

En als laatste mijn etos primer, die nu echt op was. De voortgang daarvan kon je steeds zien in mijn Project Pan updates, waarvan de laatste over een paar dagen online komt!

Dit is alles wat ik in december heb opgemaakt en/of weggegooid! Vinden jullie het leuk om volgend jaar ook weer dit soort artikelen te zien?

2 reacties op “Opgemaakt en weggegooid in december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top