Opgemaakt en weggegooid in juli

Iedere maand houd ik bij welke producten ik heb opgemaakt en weggegooid, zo ook in de afgelopen maand juli! Officieel is het vandaag natuurlijk nog juli, maar er zullen geen producten bij komen, dus dit artikel kan ik alvast maken.

Op onderstaande foto staan de 6 producten die ik heb opgemaakt en de 4 producten die ik heb weggegooid:

Opgemaakt en weggegooid in juli 2019

Hieronder op een rijtje de producten die ik opgemaakt heb:
Biocura micellaire reinigingsdoekjes: deze doekjes werken goed, zijn fijn in gebruik. Ik heb momenteel een andere variant in gebruik (de roze) maar die ruikt niet zo lekker. Dus voor na de roze heb ik weer de opgemaakte groene variant gekocht bij Aldi.
★ Bij mijn bestelling van het Jeffree Star Thirsty oogschaduwpalette ontving ik twee samples van Alpha-H. Het eerste was een gezichtsmasker wat ik niet zo fijn vond. Het tweede was een gezichtsscrub, die ik wél fijn vond. Er zat een pepermuntgeur aan, lekker!
★ Het sample van H2o Spa Hand And Nail Cream ontving ik eerder bij een bestelling en is een fijne handcrème. Hij trekt snel in en ruikt okee.
Biodermal Oogmake-up remover. Een fijn product waarmee je ook moeiteloos waterproof mascara wegveegt. Ik heb momenteel eenzelfde product in gebruik, maar dan van Dr. van der Hoog.
8×4 deodorant, hiervan heb ik er meteen een stuk of 4 ingekocht, want deze bevalt wel!

En dan nog de producten die ik heb weggedaan afgelopen maand:
★ De Glamourflage foundation vond ik achterin de kast en de substantie is helemaal gescheiden. Die zal ik dus niet meer gebruiken en mag weg. Glamourflage vind ik een merk met een leuke stijl, jammer genoeg niet zo bekend in Nederland (het is een Australisch merk).
★ Van Essence gooide ik eindelijk mijn witte holografische eyeliner weg. Ik wilde er eerder niet aan toegeven, maar hij is toch echt te erg uitgedroogd. Inmiddels heb ik wel eyeliners die vergelijkbaar zijn in kleur en effect dus ik gooi hem nu weg.
★ Ook van Essence is de lash & brow gel. Doordat er wenkbrauwpoeder of zoiets in de gel is gekomen ziet het er nu niet meer fris uit. Ik weet niet zeker of dit nog gewoon ‘veilig’ is om te gebruiken, maar ik voelde me er niet echt fijn meer bij. Ik heb deze wel opnieuw gekocht!
★ En als laatste op de foto een concealer van Gosh. Deze komt inmiddels als oranje substantie uit de ‘pen’, dus die ga ik ook niet meer gebruiken. Ik heb nog andere concealers die ik momenteel gebruik.

Dit waren alle producten die ik heb opgemaakt of weggegooid in juli! Heb jij nog producten opgemaakt of weg moeten doen terwijl je dat eigenlijk niet wilde? En vind je dit leuk om te lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top