Opgemaakt en weggegooid in november

Fijne december! Weer een nieuwe maand en dat betekent dat het tijd is om de producten die ik heb opgemaakt en weggegooid in november nog één keer in de spotlights te zetten. Kijk snel verder welke items wel of juist niet bevielen!

In november heb ik eigenlijk niet heel veel opgemaakt. En ik heb ook niks gevonden wat ik weg wil gooien, meevaller! Vind het altijd zo zonde om dingen weg te moeten gooien die ik niet of amper gebruikt heb. Maar vaak is het uitgedroogd of niet meer goed en ontkom ik er dan niet aan. Goed, tijd voor de producten die ik in november heb opgemaakt!

Opgemaakt en weggegooid november 2019

– Ik heb weer een deodorant opgemaakt, deze van Fa gebruik ik al langer. Hij geeft een fijne, lichtbloemige geur en blijft de hele dag goed. Ik heb er nog een paar in de kast op voorraad liggen, dus de volgende heb ik alweer in gebruik!
– In de herfst hebben mijn voeten meestal wat extra aandacht nodig. Ik gebruik deze Etos voedende voetcrème niet dagelijks gedurende het jaar. Maar in bepaalde tijden van het jaar gebruik ik hem weer eens een weekje tot mijn voeten weer lekker zacht aanvoelen. Hij werkt goed en ruikt prima. Ik heb nog geen vervanger, maar ga eens kijken of er inmiddels een nieuwe Etos variant is uitgekomen (aangezien deze al van een paar assortimenten geleden is denk ik).
– Over oude assortimenten gesproken: dit Hema Strawberry Soufflé masker lag ook al eventjes in de kast. Ik durfde het toch nog aan om hem te gebruiken en snapte niet waarom ik dat niet eerder had gedaan. Dit masker rook héérlijk! Mijn huid werd er ook lekker zacht van. Ik vermoed alleen dat dit masker niet meer te koop is.
– Het sheetmasker van Simple kocht ik een tijdje geleden voor € 1 geloof ik bij Kruidvat. De geur (Aloe Vera) is echt superlekker dus het zou best kunnen dat ik deze nogmaals koop! Voor nu heb ik nog even voldoende voorraad sheetmaskers maar ik ga deze wel onthouden voor wanneer ik aan nieuwe toe ben.
– De Douglas Ayurveda bodyscrub sample kreeg ik ooit bij een aankoop, ook al een tijdje geleden. Ik heb hem nog gebruikt, maar de geur was al niet heel aangenaam meer. De scrub zelf werkte nog goed, toch ben ik blij dat hij nu weg kan.
– Ook in deze tijd van het jaar extra nodig: Kruidvat lippenbalsem. Ik heb de vervanger hiervan alweer in mijn jaszak zitten. Al is er een grote kans dat de Essence lippenbalsem met gingko hem gaat vervangen.
– Last but nog least: ik probeerde deze Mane & Tail shampoo en conditioner, ik weet al niet meer waar ik hem bij heb gekregen. Op de verpakking staat dat je de producten ook kunt gebruiken voor honden en uiteraard paarden. Ik vond dat toch een beetje een gek idee, om met ‘dierenshampoo’ mijn haar te wassen. Dat zit vooral in mijn hoofd hoor, het was verder een prima shampoo en conditioner, maar ik zal hem niet fullsize kopen.

Dit waren de producten die ik heb opgemaakt en daarna ook weggegooid in november! Steeds als ik deze overzichten schrijf ben ik weer blij dat ik mijn oude producten mee op maak. Sommige zijn al lang open of liggen al lang achter in een kast. Doordat ik maandelijks bijhoudt wat ik opmaak, zie ik ook dat dingen echt opgaan en dat het steeds een beetje opgeruimder wordt. Ik doe daar ook moeite voor en dat is fijn.

— Meer van dit soort artikelen lezen? Bekijk hier wat ik heb opgemaakt en weggegooid in oktober! —

3 reacties op “Opgemaakt en weggegooid in november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top