Opgemaakt en weggegooid in oktober

Hallo november! Ineens is het dan alweer de 11de maand van het jaar, 2020 komt steeds dichterbij. Een nieuwe maand, dat betekent ook dat het tijd is om even terug te blikken naar de producten die ik in oktober heb opgemaakt en weggegooid!

En eigenlijk is het best veel! Afgelopen oktober heb ik bijvoorbeeld mijn favoriete parfum opgemaakt en heb ik een pot crème weggegooid. Ik gebruikte een aantal samples en meer! Hieronder op de foto zie je alvast een overzicht.

Opgemaakt weggegooid oktober 2019

Opgemaakte producten

– Laten we voor de verandering eens rechts bovenaan beginnen: mijn Olaz serum is op! Dit product is (was?) onderdeel van mijn Project Pan, dus dit zat eraan te komen. (Een volgende update daarvan volgt overigens volgende week!) Ik vind dit 7-in-1 serum van Olaz heel fijn, maar wilde wel eens wat anders proberen. Dat werd het Revolution Skincare Serum.
– Naast het serum staat mijn favoriete parfum: DKNY Be Delicious, het beroemde appeltje. Een tijdje terug heb ik al Marc Jacobs Eau So Fresh gekocht als vervanger. Maar ik sluit niet uit dat ik nog eens een Be Delicious koop, want ik vind de geur erg lekker!
Biocura reinigingsdoekjes voor de gevoelige huid, gekocht bij Aldi. Ze werken prima, maar ik vind de geur niet zo fijn. Als vervanger heb ik weer de micellaire reinigingsdoekjes gekocht (wit met groene verpakking), die ruiken beter en werken net zo goed.
– Een van de sheetmaskers is een avocado gezichtsmasker van Action. Was opzich een prima masker, bleef goed zitten, maar mijn huid had er verder niet zoveel aan.
– Ook zie je het Mitomo sheetmasker wat ik eerder al reviewde op deze beautyblog. Fijn masker met een erg lekkere geur!
– Dan nog een reinigende neusstrip van Action. Hierover schreef ik eerder ook al een artikel.
– Ook zie je het doosje van Nivea reinigingsstrips. Deze gebruikte ik voordat ik de Action-varianten had. Werkten prima en heb ik ook bij Action gekocht ooit, maar heb ze de laatste tijd daar niet meer gezien. Dus ben ik overgestapt op de andere merken.

Opgemaakt samples oktober 2019

Samples

Benefit It’s Potent: oogcrème tegen donkere kringen. Ik heb niet heel veel last van donkere kringen onder mijn ogen, dus ik kan niet zeggen of het daar echt tegen geholpen heeft. Wel vond ik het een fijne oogcrème. Het enige wat me tegenhoudt deze te kopen is dat hij er volgens mij alleen in een pot is. Ik houd meer crème in tubes.
Snail Bee Essence, deze ontving ik bij mijn MeSoYou bestelling van een tijdje geleden. Ik heb hem niet genoeg gebruikt om iets van de werking te kunnen zeggen. Er zit in ieder geval geen uitgesproken geur aan, dat is fijn.
I-Coloniali Face Cream: ik gebruikte eerder al een sample van een I-Coloniali serum waar ik niet zo weg van was (vooral van de geur). Deze mattifying gezichtscrème vond ik echter wél fijn! Ruikt lekker fris en trekt vrij snel in de huid.
– De Kiehl’s Ultra Facial Cream trok daarentegen heel slecht in mijn huid, ik vermoed omdat hij te vet was (voor mij althans). Deze zou ik dus niet aanschaffen, maar wellicht werkt hij voor andere huidtypen wel goed.

Weggegooid oktober 2019

Weggegooide producten

– De eerste van de twee weggegooide producten is een Kruidvat Sensitive nachtcrème. Eigenlijk zonde, want de pot zit denk ik nog voor meer dan de helft vol. Ik kocht deze pot een aantal jaren geleden, gebruikte hem ook, maar toen kwamen er andere producten en schoof deze steeds verder achter in de kast. De geur is nog prima, maar toen ik hem laatst een paar keer gebruikte merkte ik dat meteen aan mijn huid. Dus ik doe hem weg. Wél een fijne crème, dus misschien koop ik hem wel terug als mijn voorraad crèmes wat kleiner is geworden.
– Een paarse Essence gel eyeliner, deze doe ik weg omdat hij uitgedroogd is. En al zou hij nog wel goed zijn: ik gebruik eigenlijk nooit paarse eyeliner.

Dit waren de producten die ik heb opgemaakt en (bijna) weggegooid in oktober. Ik baal wel een beetje van de parfum, maar verder vind ik het vooral fijn dat ik zie dat dingen worden opgemaakt in plaats van dat ik alleen maar dingen koop!

3 reacties op “Opgemaakt en weggegooid in oktober

  1. Ik ben echt dol op de producten van mitomo en i coloniali! Je hebt echt veel dingen opgemaakt deze maand, goed bezig zeg!

  2. Super goed bezig ik ben ook bezig empties elke maand te verzamelen en producten die ik niet meer gebruik geef ik vaak weg tenzij ze niet meer goed zijn natuurlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top