Opgemaakt en weggegooid in september

Hallo oktober! Nieuwe maand, nieuwe empties! In dit artikel zie je wat ik heb opgemaakt en weggegooid in september.

Wat is deze maand voorbij gevlogen zeg! Na mijn vakantie in augustus ben ik weer aan de slag gegaan met werk en daarnaast mijn studie. Maar gelukkig had ik af en toe ook nog tijd voor mezelf. Dat zie je terug in de empties van deze maand. Ik heb een aantal nieuwe gezichtsmaskers geprobeerd!

Opgemaakt weggegooid september 2019

Deze producten maakte ik op

★ Het Alpaca Face Sheet Mask van Action heb ik geprobeerd. Hij zag er leuk uit en was ook nog eens goedkoop! (€ 0,62) Het masker zag er ook op mijn gezicht grappig uit, rook lekker, maar verder deed het niet zoveel voor mijn huid. Het leek echter ook geen kwaad te doen, gelukkig. Ik heb ook nog een Leopard masker uit deze serie!

★ Het Mitomo Q10 + Lithospermum Essence sheetmask mocht ik testen via We Are Eves voor Sterre Rose Beauty. Mijn review hierover kun je lezen via bovenstaande link!

★ Als laatste masker probeerde ik het Yadah Revitalizing Jelly Pack sheetmask die ik kocht bij MeSoYou. Dit vond ik een fijn masker, het rook lekker en liet mijn huid achter met een fijn gevoel. Het was een sheetmasker en wel ietsje aan de kleine kant bij mijn ogen, maar opzich prima te doen als hij eenmaal op je huid zit!

★ Verder maakte ik een deodorant van 8×4 op, deze heb ik nog een aantal in de kast liggen. Al gebruik ik momenteel weer een andere voor de afwisseling. Mijn favoriete geuren deodorant koop ik altijd als ik hem in de aanbieding tegen kom, want die gaan toch wel op. Dus daar heb ik altijd een voorraadje van!

★ Een review van de Coffee Bodyscrub van Upcircle kon je eerder al lezen op deze beautyblog. Fijn product om te gebruiken! Ik heb nog twee samples met andere geuren om te proberen.

★ Een ander sample wat ik deze maand opgemaakt heb is een Nivea Bodylotion. Nivea stelt me eigenlijk nooit teleur, ook dit was een fijn product.

★ De Deep Moisturizing Cream van Skeyndor Aquatherm vond ik iets te dik van textuur waardoor hij ook niet zo snel in mijn huid trok. Hierdoor was het wel een goede moisturizing, maar voor mijn huid iets te.

★ Als laatste heb ik twee verschillende reinigende neusstrips van Action geprobeerd. Ik zag ze een keer en besloot ze mee te nemen om het verschil te achterhalen. Binnenkort verschijnt hierover een artikel op deze beautyblog!

Dit gooide ik weg

★ Het enige wat ik weggooide deze maand was een Maybelline Lash Sensational Mascara. Deze had ik al een paar maanden in gebruik en ik merkte dat hij begon uit te drogen. Volgens mij zijn mascara’s de enige producten die ik trouw na drie maanden weggooi. Momenteel heb ik een aantal Essence mascara’s in gebruik!

Tot zover de producten die ik heb opgemaakt en weggegooid in september! Wissel jij je mascara ook iedere drie maanden?

Eén reactie op “Opgemaakt en weggegooid in september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top