Organic Shop Body Scrubs || Review

Een tijdje geleden stelde ik ze al aan je voor: de nieuwe zomerse geuren body scrubs van Organic Shop! Een hydraterende variant met kokos en eentje met sinaasappel om je huid te verstevigen. In dit artikel vertel ik je alles over deze fijne, betaalbare, vegan scrubs en mijn ervaringen ermee, dus lees snel verder!

Organic Shop Body Scrubs Summer 2023 Review

Over de Organic Shop Body Scrubs

In het persbericht wat ik eerder publiceerde (link in de intro!) kun je uitgebreid lezen over deze zomerse geuren body scrubs van Organic Shop. De Kokos-variant werkt hydraterend voor je huid. Degene met een sinaasappelgeur is bedoeld om je huid te verstevigen en gladder te maken.

Organic Shop biedt naast deze body scrubs een breed scala aan natuurlijke verzorgingsproducten voor huid en haar. De producten zijn ontworpen om te voeden, hydrateren en verzorgen, terwijl ze ook nog eens heerlijke natuurlijke geuren bevatten.

Het merk streeft naar hoogwaardige producten zonder schadelijke chemicaliën en met natuurlijke en biologische ingrediënten, zoals groente, fruit, plantaardige oliën en algen van over de hele wereld. Duurzaamheid staat centraal, met minimale verpakkingen en diervriendelijkheid hoog in het vaandel.

Alle producten bestaan voor minimaal 95% uit natuurlijke ingrediënten en zijn gecertificeerd als COSMOS Natural en veganistisch. Ze bevatten geen synthetische geuren, kleuren, parabenen en andere schadelijke stoffen.

Hydrating Body Scrub – Coconut & Sugar | € 5,49

De Coconut & Sugar bodyscrub met kokosgeur is een hydraterende scrub die ervoor zorgt dat je huid intensief gehydrateerd wordt. De verzorgende kokosolie zorgt voor de aanvulling van vocht en de suikerdeeltjes hebben een scrubbend effect. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd, de bloedsomloop verbeterd en ziet je huid er weer stralend uit.

Organic Shop body scrubs - coconut sugarscrub - review

Naast kokosolie bevat de scrub tevens glycerine en sheaboter. Dit zijn beide hydraterende ingrediënten, waardoor je vocht aantrekt én vasthoudt.

De Sucrose (suiker) zorgt voor het scrubbend effect. Dit zie je ook duidelijk in de scrub zitten en voel je bij het aanbrengen. Ik had al zeer goede ervaringen met suikerscrubs, onder andere door de Kneipp Beauty Secret Sugar Scrub!

ingredienten hydraterende bodyscrub - review

Dit soort scrubs hebben altijd een grove textuur die er wat mij betreft aantrekkelijk uit ziet. Tijd voor een close-up!

Textuur Organic Shop Coconut Body Scrubs - Review

Close-up lichaam sugarscrub met kokos - review

De scrub breng ik aan op een vochtige huid (ofwel: onder de douche). Ik pak wat met mijn vingers uit het bakje en beweeg dan met circulaire bewegingen over mijn huid. Vooral mijn benen kunnen vaak extra hydratatie gebruiken.

Kokos bodyscrub met vegan natuurlijke ingredienten - review

Je voelt duidelijk het scrub-effect, maar het is niet pijnlijk. De scrub gaat een heel klein beetje schuimen, maar voelt vooral fijn aan. Ook na het afspoelen ervan: mijn huid is zachter en goed gehydrateerd!

Toning Body Scrub – Orange & Sugar | € 5,49

Naast de hydraterende kokosvariant bracht Organic Shop ook een verstevigende scrub uit met sinaasappel(geur). Echt een typische zomergeur die me meteen in een vrolijke stemming brengt!

Organic Shop body scrubs - orange sugarscrub - review

Net als de lichaamsscrub met kokos bevat ook de orange-variant suiker, glycerine en shea boter. Daarnaast is biologische Citrus Aurantium Dulcis Peel toegevoegd: extract van sinaasappelschil. Dit is voor een groot deel verantwoordelijk voor de geur én bevat antioxidanten.

ingredienten verstevigende bodyscrub - review

De sinaasappelscrub ziet er al even aantrekkelijk uit als de kokosscrub. Misschien nog wel meer door de diepe oranje kleur.

Textuur Organic Shop Orange Body Scrubs - Review

Close-up lichaam sugarscrub met sinaasappel - review

Sinaasappel bodyscrub met vegan natuurlijke ingredienten - review

Op de huid voelt de sinaasappelscrub hetzelfde aan als zijn broertje. Ook deze scrub heeft een licht schuimend effect en voelt fijn aan op de huid.

Closeup orange bodyscrub sugarscrub - review

Na gebruik voelt mijn huid zacht aan. Het is vooral de geur die een andere beleving teweeg brengt dan de kokoslichaamsscrub. Mijn persoonlijke voorkeur ligt bij sinaasappel, maar beide scrubs zijn fijn in gebruik.

Hieronder zie je de textuur op video:

Volg jij me al op Instagram?

Meer informatie

De producten van Organic Shop zijn COSMOS Natural gecertificeerd, vegan en dierproefvrij. Ze bevatten voornamelijk natuurlijke ingrediënten, de bodyscrubs bestaan zelfs voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Je koopt de Organic Shop bodyscrubs en andere items van het merk bij Kruidvat, Albert Heijn, Etos, Trekpleister en online bij Plein.nl. De scrubs uit dit artikel hebben een adviesverkoopprijs van € 5,49 per stuk (250 ml). Je gebruikt ze 2-3 keer per week voor optimaal resultaat.

Gebruik jij regelmatig een bodyscrub?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top