Over mij

Hi, hallo! Welkom op theNextG1rl.nl, dé plek voor beautynieuws en -reviews!

Jaren geleden startte ik mijn eerste beautyblog. Na een aantal jaar kwam echter het volwassen leven om de hoek kijken en kon ik er niet meer de tijd aan besteden die nodig was. Ik besloot dan ook te stoppen met die blog en sloot dat hoofdstuk af.

En nu, jaren later, zijn er kanalen als TikTok, Instagram, YouTube en een heleboel andere om op de hoogte te blijven van de beautywereld. Maar eigenlijk geef ik nog steeds de voorkeur aan een blog. Even snel tussendoor wat lezen of foto’s bekijken, zonder dat het geluid van mijn telefoon of iPad aan hoeft te staan. En zo zijn er vast meer mensen!

Het bleef kriebelen. En dus startte ik in 2019 met deze nieuwe website. Want het hele proces van fotograferen, producten uitproberen, erover schrijven en het onderhouden van een website is wat ik het leukste vind om te doen! Wat weer begon als een persoonlijke beautyblog is inmiddels uitgegroeid tot een website waarop ik vooral beautynieuws en -reviews deel. Hierbij probeer ik gevarieerde content te maken over diverse merken, producten en prijsklassen.

Ik breng een nuchtere kijk op beauty producten en zal altijd eerlijk mijn mening geven. In mijn artikelen probeer ik altijd zowel de plus- als minpunten te belichten. Denk je er dus over een bepaald product aan te schaffen? Check dan eerst theNextG1rl.nl!

Samenwerking / PR

Wil je graag je webshop, merk of bepaalde producten onder de aandacht brengen? Het uitproberen van producten op het gebied van beauty is helemaal mijn ding! Ik sta dan ook altijd open voor een samenwerking / barterdeal, dus stuur me bij interesse een voorstel op onderstaand mailadres of vul het contactformulier in. Dan komen we er vast wel uit! Mijn mediakit is beschikbaar op aanvraag.

Daarnaast wil ik graag mijn lezers een gevarieerd aanbod van artikelen kunnen bieden. Persberichten met nieuwe productlijnen zijn dan ook altijd welkom op mailthenextg1rl[at]gmail.com. Op die manier blijf ik op de hoogte en kan ik mijn bezoekers alle interessante nieuwtjes brengen!

Lees hier mijn privacy beleid en disclaimer.

Publicaties en Social Media

Je kunt mijn blog en publicaties van mijn hand vinden op de volgende websites:

Ook ben ik op diverse social media platforms te vinden onder theNextG1rl. Via de links hieronder kom je rechtstreeks op mijn accounts terecht:

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top