Over mij

Hi, hallo! Welkom op mijn blog! Een beautyblog, waarom zou je er nog aan beginnen anno 2019? Is bloggen niet helemaal uit?

Even terug naar 2010, toen ik begon met mijn eerste beautyblog. Precies een hobby voor mij! Leuke teksten schrijven, mooie foto’s maken en bovenal iedereen op de hoogte houden van nieuwtjes en interessante producten. Na een aantal jaar kwam echter het leven om de hoek kijken. Ik kreeg een paar kindjes, mijn tijd werd kostbaarder en mijn prioriteiten verschoven. Ik kon niet zoveel tijd meer besteden aan mijn beautyblog als ik wilde en ik besloot ermee te stoppen.

Inmiddels is er Instagram, YouTube en een heleboel andere kanalen om op de hoogte te blijven. Maar ik geef nog steeds de voorkeur aan een blog. Even snel tussendoor wat lezen of foto’s bekijken, zonder dat het geluid van mijn telefoon of iPad aan hoeft te staan.

En het bleef kriebelen. Het begon met een privé-account op Instagram. Al snel volgde een beauty Instagram-account. En daarna dus ook deze Nederlandse beautyblog. Ik breng een nuchtere kijk op beauty artikelen en zal altijd eerlijk mijn mening geven. Op deze blog kun je nieuwe collecties, vinden, reviews van producten, ooglooks en nailart. Neem dus gerust een kijkje!

Samenwerking / PR

Wil je graag je webshop of producten onder de aandacht brengen? Ik vind het leuk om producten op het gebied van beauty uit te proberen en te reviewen! Ik sta altijd open voor een samenwerking / barterdeal, dus mail me bij interesse een voorstel op onderstaand mailadres of vul het contactformulier in. Mediakit is beschikbaar op aanvraag.

Daarnaast wil ik graag mijn lezers een gevarieerd aanbod van artikelen kunnen bieden. Persberichten met nieuwe productlijnen zijn dan ook altijd welkom op mailthenextg1rl[at]gmail.com. Op die manier blijf ik op de hoogte en kan ik mijn lezers de nieuwtjes brengen!

Lees hier mijn privacy beleid en disclaimer.