Over mij

Hi, hallo! Welkom op mijn blog! Een beautyblog, waarom zou je er nog aan beginnen anno 2019? Is bloggen niet helemaal uit?

Even terug naar 2010, toen ik begon met mijn eerste beautyblog. Precies een hobby voor mij! Leuke teksten schrijven, mooie foto’s maken en bovenal iedereen op de hoogte houden van nieuwtjes en interessante producten. Na een aantal jaar kwam echter het leven om de hoek kijken. Ik kreeg kinderen, mijn tijd werd kostbaarder en mijn prioriteiten verschoven. Ik kon niet meer de tijd besteden aan mijn beautyblog die het nodig had en ik besloot ermee te stoppen.

Inmiddels zijn er kanalen als TikTok, Instagram, YouTube en een heleboel andere om op de hoogte te blijven. Maar ik geef nog steeds de voorkeur aan een blog. Even snel tussendoor wat lezen of foto’s bekijken, zonder dat het geluid van mijn telefoon of iPad aan hoeft te staan. En zo zijn er vast meer mensen!

Het bleef kriebelen. Dus begin 2019 begon het met een privé-account op Instagram. Al snel volgde een beauty Instagram-account. En daarna dus ook deze Nederlandse beautyblog. Ik breng een nuchtere kijk op beauty producten en zal altijd eerlijk mijn mening geven. Op deze blog kun je nieuwe collecties vinden, reviews van producten, ooglooks en nailart. Ook schrijf ik o.a. over de leukste koopjes bij Action, ga ik een uitdaging met haarkleuring niet uit de weg en schrijf ik af en toe over mijn Bullet Journal en DIY’s. Neem dus gerust een kijkje in mijn gevarieerde content!

Samenwerking / PR

Wil je graag je webshop, merk of bepaalde producten onder de aandacht brengen? Ik vind het leuk om producten op het gebied van beauty uit te proberen en te reviewen! Ik sta altijd open voor een samenwerking / barterdeal, dus stuur me bij interesse een voorstel op onderstaand mailadres of vul het contactformulier in. Mijn mediakit is beschikbaar op aanvraag.

Daarnaast wil ik graag mijn lezers een gevarieerd aanbod van artikelen kunnen bieden. Persberichten met nieuwe productlijnen zijn dan ook altijd welkom op mailthenextg1rl[at]gmail.com. Op die manier blijf ik op de hoogte en kan ik mijn bezoekers alle interessante nieuwtjes brengen!

Lees hier mijn privacy beleid en disclaimer.

Publicaties en Social Media

Je kunt mijn blog en publicaties van mijn hand vinden via op de volgende websites:

Ook ben ik op diverse social media platforms te vinden onder theNextG1rl. Via de links hieronder kom je rechtstreeks op mijn accounts terecht:

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top