Over mij

Hi, hallo! Welkom op theNextG1rl.nl, dé plek voor beautynieuws en -reviews!

Jaren geleden startte ik mijn eerste beautyblog. Na een aantal jaar kwam echter het volwassen leven om de hoek kijken en kon ik er niet meer de tijd aan besteden die nodig was. Ik besloot dan ook te stoppen met die blog en sloot dat hoofdstuk af.

En nu, jaren later, zijn er kanalen als TikTok, Instagram, YouTube en een heleboel andere om op de hoogte te blijven van de beautywereld. Maar eigenlijk geef ik nog steeds de voorkeur aan een blog. Even snel tussendoor een review lezen of foto’s bekijken van een bepaalde kleur lipstick, zonder dat het geluid van mijn telefoon of iPad aan hoeft te staan. En zo zijn er vast meer mensen!

Het bleef kriebelen. En dus startte ik in 2019 met deze nieuwe website. Want het hele proces van fotograferen, producten uitproberen, erover schrijven en het onderhouden van een website is wat ik het leukste vind om te doen! Wat weer begon als een persoonlijke beautyblog is inmiddels uitgegroeid tot een website waarop ik vooral beautynieuws en -reviews deel. Hierbij let ik erop dat ik gevarieerde content over diverse merken en producten in allerlei prijsklassen publiceer. Zo is er voor iedereen wat interessants te lezen!

Ik breng een nuchtere kijk op beauty producten en zal altijd eerlijk mijn mening geven. Dit doe ik in mijn eigen woorden, zonder hulp van AI. In mijn artikelen probeer ik altijd zowel de plus- als minpunten te belichten. Denk je er dus over een bepaald product aan te schaffen? Check dan eerst theNextG1rl.nl!

Over de mogelijkheden tot samenwerking met theNextG1rl.nl lees je meer via de link. De teksten en foto’s worden gemaakt onder de vlag van ContentBits.nl.

Publicaties en Social Media

Je kunt mijn website en publicaties van mijn hand vinden op de volgende websites:

Ook ben ik op diverse social media platforms te vinden onder theNextG1rl. Via de links hieronder kom je rechtstreeks op mijn accounts terecht. Ik vind het erg leuk om je support in welke vorm dan ook te ontvangen, dus voel je vrij om me te volgen, liken en berichten te delen op social media.

Om de kosten van deze website te dekken maak ik gebruik van (beperkte) Google advertenties en affiliate links. Dat betekent dat ik mogelijk een vergoeding krijg als je via een link op theNextG1rl.nl een aankoop doet bij een webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar helpt mij enorm. Voor sommige webshops heb ik kortingscodes waar je gebruik van mag maken. Via de link kom je op mijn pagina met kortingscodes.

De inkomsten gebruik ik om al het beautynieuws en de reviews te kunnen blijven publiceren met zo weinig mogelijk storende advertenties. Lees hier mijn privacy beleid en disclaimer.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top