Disclaimer

Wanneer je theNextG1rl.nl bezoekt is onderstaande disclaimer van toepassing.

Tekst en foto’s

Alle artikelen en foto’s op deze website zijn door mij gemaakt. Een uitzondering hierop zijn foto’s die horen bij persberichten, dit is dan duidelijk zichtbaar in de titel van een artikel. Die foto’s behoren bij het mij toegezonden officiële persbericht en heb ik dan niet zelf gemaakt. Vaak combineer ik dit soort foto’s tot één afbeelding, snijd ik ze bij of maak ik andere kleine wijzigingen. Mijn eigen gemaakte foto’s kun je herkennen aan het watermerk rechtsonder in de hoek.

Omdat ik alles op theNextG1rl.nl zelf gecreëerd heb, mag je niets zonder toestemming gebruiken of kopiëren. Wil je een tekst of foto gebruiken? Mail me dan even of neem contact met op via Instagram.

Ondanks dat ik alle artikelen met grote zorgvuldigheid schrijf kan het voorkomen dat de informatie die ik geef over producten niet (meer) klopt. Bijvoorbeeld in het geval van prijswijzigingen of assortimentswisselingen. Aan de inhoud kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Daarnaast ben ik op geen enkele manier aansprakelijk voor (in)directe schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van informatie in mijn artikelen. Ook kan ik niet aansprakelijk worden gesteld voor informatie op websites waarnaar verwezen wordt (door een link of anderszins).

Samenwerkingen

Het kan voorkomen dat een PR-bureau, webshop of merk mij producten toestuurt ter review of dat ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf / merk. In mijn artikelen kun je in de meeste gevallen lezen of ik zelf iets heb gekocht, of ik iets heb gekregen of dat het om een ander soort samenwerking gaat. Onder elke review wordt vermeld of het besproken product ontvangen is ter review of niet.

Ook in het geval van gekregen producten zul je altijd mijn eigen eerlijke mening lezen. Als iets mij niet goed bevalt zal ik dit uiteraard zeggen. In mijn artikelen worden plus- en minpunten benoemd. Omdat iedere huid, haar en voorkeur anders is, kan het natuurlijk voorkomen dat een product voor mij niet werkt en voor jou wel (of andersom).

Sinds eind oktober 2020 bevat theNextG1rl.nl affiliate links. De belangrijkste reden om links te gebruiken is om informatie met je te delen en de zoektocht naar producten of andere informatie gemakkelijker te maken. Dat is bij affiliate links niet anders, je kunt nog steeds veilig via die links naar andere websites doorklikken. Het verschil is dat ik in sommige gevallen een commissie kan ontvangen als je iets koopt via de link. Dit kost jou niets extra’s, maar helpt mij bij de kosten om theNextG1rl.nl draaiende te houden! Dit zorgt er tevens voor dat ik geen gebruik hoef te maken van storende advertenties die het bezoek aan deze website minder leuk maken.

Reacties

Iedereen kan reacties plaatsen onder de artikelen op theNextG1rl.nl. Ik behoud me het recht voor om ten alle tijden een reactie te kunnen verwijderen. Indien een reactie aanstootgevend, disrespectvol of discriminerend is zal deze niet worden geplaatst of worden verwijderd.

Heb je vragen over deze disclaimer? Stuur me dan een e-mail.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top