Disclaimer

Wanneer je theNextG1rl.nl bezoekt ga je automatisch akkoord met onderstaande disclaimer.

Tekst en foto’s

Alle artikelen en foto’s die op deze website staan zijn door mij gemaakt. Een uitzondering hierop zijn foto’s die horen bij persberichten. De artikelen die ik hierover schrijf bevatten foto’s die bij het originele persbericht horen. Die foto’s heb ik dan niet zelf gemaakt (vaak wel zelf gecombineerd tot één afbeelding). Mijn eigen foto’s kun je herkennen aan het watermerk rechtsonder in de hoek.

Omdat ik alles op theNextG1rl.nl zelf gecreëerd heb, mag je niets zonder toestemming gebruiken of kopiëren. Wil je een tekst of foto gebruiken? Mail me dan even of vul het contactformulier in. Ook kun je met me in contact komen via Instagram.

Ondanks dat ik alle artikelen met grote zorgvuldigheid schrijf kan het voorkomen dat de informatie die ik geef over producten niet (meer) klopt. Bijvoorbeeld in het geval van prijswisselingen of assortimentswijzigingen. Aan de inhoud kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Daarnaast ben ik op geen enkele manier aansprakelijk voor (in)directe schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van informatie in mijn artikelen. Ook kan ik niet aansprakelijk worden gesteld voor informatie op websites waarnaar verwezen wordt (door een link of anderszins).

Samenwerkingen

Het kan voorkomen dat een PR bureau of merk mij producten toestuurt ter review. In mijn artikelen kun je in de meeste gevallen lezen of ik zelf iets heb gekocht, of dat ik iets heb gekregen. Daarnaast staat onder elke review of het een gesponsord product betreft of niet.

Ook in het geval van gekregen producten zul je altijd mijn eigen eerlijke mening lezen. Als iets mij niet goed bevalt zal ik dit altijd zeggen. In mijn artikelen worden plus- en minpunten benoemd. Uiteraard kan een product voor mij niet werken en voor jou wel (of andersom).

Momenteel bevat theNextG1rl.nl geen affiliate links. Alle externe links zijn ter informatie, ik verdien geen geld als jij hierop klikt.

Reacties

Iedereen kan reacties plaatsen onder de artikelen op theNextG1rl.nl. Ik behoud me het recht voor om ten alle tijden een reactie te kunnen verwijderen. Indien een reactie aanstootgevend, disrespectvol of discriminerend is zal deze worden verwijderd of niet worden geplaatst.

Heb je vragen over deze disclaimer? Stel ze via het contactformulier.