Pastel eyeliners van Glisten cosmetics

Op Instagram zag ik regelmatig toffe ooglooks voorbij komen waarin pastel kleuren een rol speelden. Dat is waarom ik besloot de pastel eyeliners van Glisten Cosmetics aan te schaffen. Kijk mee naar deze leuke producten, swatches en de eerste ooglooks die ik ermee gemaakt heb!

Glisten cosmetics wet liners pastelkleuren

Ik kon niet kiezen welke pasteltint ik wilde, dus ik kocht de hele set van zes. Je kon ze alleen pre-orderen, dus ik moest er even op wachten. Maar uiteindelijk kwamen ze dan toch in mijn brievenbus terecht.

Wet liners

Wet liners, wat zijn dat eigenlijk? zoals je op de foto’s hieronder kunt zien zijn het droge kleuren. Wanneer je er met een natte kwast in gaat, gaan ze kleur afgeven en kun je ze als eyeliners gebruiken. Zo blijven ze langer goed en kun je er lang mee doen.

Glisten pastel kleuren eyeliners

Eerste indruk

Het zijn simpele ronde bakjes die met stickertjes herkenbaar zijn gemaakt als de wet liners van Glisten Cosmetics. Op de onderkant zit nog een stickertje met de naam van de kleuren. Er is geen verdere informatie over de producten te vinden op de potjes zelf, maar mocht je meer willen weten, dan kun je de website raadplegen.

Glisten pastel eyeliners

De bakjes zijn verder niet super stevig, maar ze doen wat ze moeten doen. Het pigment zelf ziet er netjes uit. De kleuren zijn helder en pastel zoals ze moeten zijn.

Glisten cosmetics wetliners

Pastel eyeliners in gebruik

Belangrijker is uiteraard hoe ze in gebruik zijn en hoe het eruit ziet. Ik heb een klein kwastje nat gemaakt met water (niet te veel) en ben vervolgens een paar keer over een kleur gegaan. De kleur kwam gemakkelijk op het kwastje terecht, dus dat was heel eenvoudig in gebruik. Het enige nadeel is dat je wel steeds water bij de hand moet hebben, ook al je een paar verschillende kleuren wil gebruiken. Je moet immers wel steeds je kwast schoonmaken om de kleuren niet door elkaar te mengen.

Hieronder zie je de uiteindelijke swatches!

Swatches pastel eyeliners

Als de gekleurde eyeliners eenmaal droog zijn, kun je ze niet zomaar meer wegvegen. Ze zijn uiteraard niet waterproof en met water gemakkelijk te verwijderen.

Je kunt de kleuren ook mengen als je zou willen. Ik zou dat dan zelf wel in een los bakje doen, zodat de originele kleuren netjes blijven.

Uiteindelijk heb ik ook nog een look gemaakt met de pastel liners! Ik wilde alle kleuren gebruiken, dus heb deze look gemaakt. Er zullen er ongetwijfeld nog meer volgen.

Ooglook pastel eyeliners

Op mijn waterlijn heb ik het NYX Cosmetics jumbo pencil in Milk gebruikt. Als mascara heb ik enkel de witte lash primer van Essence aangebracht.

Als ik op Instagram dit soort looks tegenkom vind ik die altijd zo vrolijk, dus ik wilde ook een keer een dotted eyeliner proberen! Meteen weer een goede gelegenheid om al mijn nieuwe kleurtjes te gebruiken.

Pastel eyeliners ooglook

Bij deze look heb ik zoals gewoonlijk mijn Urban Decay primer potion gebruikt als basis. Op mijn bewegend ooglid een paar neutrale tinten uit het Iconic Pro 1 palette van Makeup Revolution die ik momenteel gebruik in mijn No Pan Left Behind challenge. Op mijn wimpers zit Kruidvat Lash Define skinny mascara, wimperlijm van Catrice en nepwimpers van Action.

Meer informatie

Deze pastelset met gekleurde eyeliners kocht ik bij Glisten Cosmetics. Naast wet liners (ook in andere kleuren verkrijgbaar) verkopen ze ook lipgloss, glitters en zelfs enkele oogschaduwpaletten. De pastel eyeliners kostten als bundel 35 pond, wat neerkomt op ongeveer 40 euro voor 6 potjes. Alle kleuren zijn ook los verkrijgbaar.

—Meer fan van ‘echte’ liquid eyeliners? Bekijk hier de NYX Cosmetics Vivid Brights gekleurde liners.—

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Pastel eyeliners van Glisten cosmetics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top