Paula’s Choice Pore Normalizing Cleanser || Review

Producten van Paula’s Choice hebben zich nog niet gevestigd in mijn skincare routine. Ik heb eens de 2% BHA Body Smoothing Spot Exfoliant van het merk geprobeerd. Fijn, maar zonder zichtbaar resultaat voor mijn keratosis pilaris. Nu is de kans aan een ander product van Paula’s Choice: de Pore Normalizing Cleanser! Lees dus snel verder!

Paula's Choice Pore Normalizing Cleanser - review

Paula’s Choice werd in 1995 opgericht door Paula Begoun. Zoals bij veel oprichters was ook voor Paula haar ‘probleemhuid’ en de zoektocht naar de perfecte skincareroutine de aanleiding om onderzoek te doen en haar eigen producten te ontwikkelen. Sinds 2005 is het merk verkrijgbaar in Europa. Inmiddels is het een gerenommeerd merk in de beautywereld. En nog steeds zijn die producten gestaafd op de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek.

De Clear-collectie van Paula’s Choice, waar ook deze Pore Normalizing Cleanser deel van uitmaakt, werd gelanceerd in 2009. Het is een lijn die bedoeld is voor de acné gevoelige huid. Op elke leeftijd kun je puistjes en/of mee-eters krijgen en een goede reiniger kan helpen om je huid rustiger te krijgen.

Ingredienten PaulasChoice gezichtsreiniger gel

Dat deze Clear gezichtsreiniger ontwikkeld is met het oog op acne wil niet zeggen dat je hem alleen dan kunt gebruiken. Hij is in principe geschikt voor alle huidtypen, al zul je hem waarschijnlijk het fijnste vinden als je een wat vettere huid hebt.

De belangrijkste ingrediënten zijn Glycerine wat beschermt tegen uitdroging, Panthenol (vitamine B5) wat zorgt voor het vasthouden van vocht en Sodium Laureth Sulfaat (SLS). Dit zorgt voor een milde reiniging van je huid.

De Paula’s Choice Clear Cleanser in gebruik

De Pore Normalizing Cleanser zorgt voor een schone, rustige huid. Hij heeft een subtiele, frisse geur, niets opvallends. Er is overigens geen parfum toegevoegd.

Opening fles gezichtsreinigingsgel

De textuur van deze gezichtsreiniger lijkt op een transparante gel, vergelijkbaar met de Biodermal reinigingsgel. De cleanser van Paula’s Choice is iets dunner.

In aanraking met water of een vochtige huid heeft hij een licht schuimend effect.

Textuur Paula's Choice Clear Pore Normalizing Cleanser

Mijn gezicht wordt er lekker schoon van zonder te gaan trekken. Ook met make-up heeft de reiniger weinig problemen. Toch gebruik ik meestal vooraf een aparte make-up remover, zeker op de dagen dat ik wat meer make-up draag.

Bij consistent dagelijks gebruik merkte ik dat mijn huid wat rustiger is en er gezond uit ziet. Wat dat betreft ook zeker een aanrader! In combinatie met andere producten uit de Clear-lijn zal het effect wellicht nog groter zijn.

Meer informatie

De Pore Normalizing Cleanser van Paula’s Choice is er in twee maten: 30 ml en 177 ml. In dit artikel zag je de grootste variant, je koopt hem voor € 24 via de Paula’s Choice website of bij De Bijenkorf. Paula’s Choice is dierproefvrij.

Zitten er producten van Paula's Choice in jouw dagelijkse skincareroutine?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top