Peanut Butter Cup Chocolate palette

In dit artikel laat ik je het laatste item van de I Heart Revolution Chocolate Heart zien. Het Peanut Butter Cup Chocolate oogschaduw palette!

I Heart Revolution Peanut Butter Cup Chocolate palette verpakking

Behalve dit palette zaten in de giftset het Red Velvet Chocolate oogschaduwpalette, Praline face palette en Chocolate heart bronzer. Het laatste item is dus een oogschaduwpalette met ook hierin 18 verschillende kleuren. Dit palette trok me wat minder aan, vooral door de naam. Ik houd namelijk niet van pindakaas! Die zogenaamde peanut butter cups zien er dan ook helemaal niet lekker uit vind ik.

De buitenkant van het palette met twee kleuren bruin ziet er gelukkig wél goed uit. Het reflecteert ook de kleuren die het palette bevat. Dit zijn veelal bruin- en oranjetinten en een gele eyecatcher.

Makeup Revolution Peanut Butter Cup palette

Er zitten relatief veel matte kleuren in, dat vind ik fijn. Daarnaast bevat hij mooie shimmers in bijvoorbeeld bruin, donkerrood, grijs en goudbruin. De oranje tint rechtsboven (Pieces) bevat kleine glitters. De kleuren zijn goed gepigmenteerd. De ene kleur wat beter dan de andere, maar over het algemeen swatches ze allemaal vrij goed.

In eerste instantie lijken er drie bijna dezelfde kleuren in dit palette te zitten, maar bij de swatches blijken ze wel degelijk te verschillen. De ene is bruin, de andere heeft een paarse tint en weer een andere is zwart.

Makeup Revolution Peanut Butter Cup swatches

Ik wilde er natuurlijk ook een ooglook mee maken! Hiervoor moest ik wel enigszins uit mijn comfortzone. Bruin gebruik ik vaak, maar oranje is niet helemaal mijn kleur. Toch wilde ik dat wil gebruiken bij een ooglook, want het is kenmerken voor dit Peanut Butter Cup palette.

Uiteindelijk is het dan toch gelukt, al ben ik er niet helemaal tevreden over. Ik gebruikte verschillende matte bruintinten boven mijn crease, de goudbruine shimmer (Caramel) om de crease af te scheiden van mijn bewegend ooglid en in mijn binnenste ooghoek. Op mijn bewegend ooglied zie je diverse oranje tinten uit het palette.

Makeup Revolution Peanut Butter Cup look

De wimpers die ik gebruikt heb zijn Essence Covered in Gold nepwimpers uit de Party of my Life LE. Dat is overigens de enige keer dat ik ze opgehad heb, want deze zijn niet zo fijn (dat lees je in het artikel wat ik hierboven heb gelinkt).

Ik wilde nog een andere look maken, deze is wat artistieker geworden! Hierbij heb ik ook de roze kleur Delish gebruikt.

Artistic eyelook peanut butter cup chocolate palette

Met dit palette kun je dus alle kanten op. Je kunt er wat gewaagdere ooglooks mee maken, maar door de vele bruintinten kun je het ook wat neutraler houden.

Meer informatie

Het I heart Revolution Peanut Butter Cup chocolate palette is los verkrijgbaar voor ongeveer 11 euro. Ze zijn bij diverse (Nederlandse) webshops te koop en bij bijvoorbeeld grotere Kruidvat filialen.

Heb jij Chocolate palettes van I Heart Revolution? Welke is je favoriet?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Peanut Butter Cup Chocolate palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top