Pepe Jeans London BRIGHT parfum || Review

Enkele weken geleden vertelde ik over het nieuwste eau de parfum van Pepe Jeans London: BRIGHT. Het leek me een heerlijke geur, dus ik was dan ook blij verrast toen hij niet veel later bij me bezorgd werd! Tijd voor een review van dit nieuwe vegan herfstgeurtje.

Verpakking Pepe Jeans London Bright parfum

Zoals in het persbericht al aangekondigd werd is het een vegan geur die voor 90% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Daarbij heeft Pepe Jeans bij de ontwikkeling van BRIGHT rekening gehouden met het milieu. Zo is er zoveel mogelijk gebruikgemaakt van gerecyclede en recyclebare materialen en is de spraykap herbruikbaar. Over dat laatste vertel ik later meer.

Vegan parfum met 90% natuurlijke ingredienten

De flacon ziet er mooi uit, hij is rond met een afgeronde onderkant en het parfum is roze van kleur. De spraykap is zilverkleurig met daarop het logo.

In dit artikel zie je de 50 ml variant. BRIGHT is ook verkrijgbaar in flacons met 80 ml en 30 ml.

Flacon met Pepe Jeans Bright parfum
Pepe Jeans Bright is verkrijgbaar in flacons met 80, 50 en 30 ml.

De geurnoten van BRIGHT

Op de afbeelding hieronder zie je de geurnoten staan. De topnoten van mandarijn, gember en peer ruik je als eerste als je het parfum op doet. Ik moet zeggen dat ik ze alle drie niet meteen herken in de geur, maar hij is heerlijk fris met een vleugje zoet.

Geurnoten van Bright parfum

Na de topnoten komen de hartnoten (middle notes) naar voren. Dit is meestal na zo’n 10 minuten. BRIGHT gaat dan iets zwaarder ruiken waarbij de eerste frisheid naar de achtergrond verdwijnt. De hartnoten blijven meestal zon 4 tot 6 uur hangen.

Pepe Jeans London Bright parfum

Als laatste zijn er dan de basisnoten die vaak een musk of houtachtige geur bevatten. Beide zijn in BRIGHT aanwezig met basisnoten van sandelhout, patchoeli en muskus. Deze combinatie past goed bij de top- en hartnoten.

Herbruikbare spraykap

De bovenkant van de sprayknop bevat een drukknop, waarmee je het parfum kunt opspuiten. De spraykap had niet veel breder moeten zijn, dan was het onhandig geworden denk ik. Maar met dit formaat is hij nog prima in te drukken.

Sprayknop met logo bovenop parfum flacon

De spraykap zelf kun je hergebruiken. Je kunt een navulling van 80 ml kopen voor een lagere prijs. Je kunt vervolgens je oude spraykap van de flacon draaien en op je nieuwe navulling doen. De navulling pas op de spraykap van de 50 ml en 80 ml flacon.

Herbruikbare spraykop

Dit kan helaas niet bij de 30 ml variant, want die heeft een ander soort spraykap.

Al met al ben ik erg blij met Pepe Jeans BRIGHT in mijn collectie! Het is een fijne geur die een mooie ontwikkeling doormaakt naarmate de tijd verstrijkt. De geur is na een werkdag nog te ruiken en blijft voorlopig mijn go-to parfum!

Meer informatie

Het BRIGHT eau de parfum van Pepe Jeans is sinds 1 oktober 2022 verkrijgbaar bij Douglas. Dit geurtje is vegan en bestaat voor 90% uit natuurlijke ingrediënten. Hieronder volgen de adviesverkoopprijzen:

  • 30 ml | € 29,26
  • 50 ml | € 38,83
  • 80 ml | € 49,34
  • Recharge navulverpakking 80 ml | € 38,83 (past op spraykap van 50 en 80 ml)
Lijkt dit parfum je iets? Wat is jouw favoriete geurtje?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top