Perbericht: Yves Rocher Anti-Age Global

De Anti-Age Global productlijn van Yves Rocher wordt uitgebreid met een nieuw product. Een Day / Night Cream & Night Mask in één! Ultieme herstellende verzorging voor je huid, zowel overdag als in de nacht. In dit artikel vertel ik je meer over deze unieke lijn waarin plantenknoppen centraal staan én over het nieuwe product zelf natuurlijk!

Nieuwe YR anti-ageing creme

Yves Rocher Anti-Age Global productlijn

Naarmate je ouder wordt vertraagt de celregeneratie, dit houdt onder andere in dat je huid tekenen van veroudering laat zien. De jeugdige uitstraling wordt steeds wat minder. Collageen en elastine worden minder snel aangemaakt en het proces van huidvernieuwing verloopt minder efficiënt. Stevigheid en elasticiteit van de huid nemen af, rimpels worden dieper en pigmentvlekken zichtbaar.

Onderzoekers van Yves Rocher ontdekten de regeneratieve kracht in de plantenknop van seringen (Syringa vulgaris). In de kern van de knoppen zitten kostbare cellen die het vermogen hebben om alle delen van de plant te produceren. Na jarenlang onderzoek heeft dit geleid tot een gepatenteerd extractieproces en uiteindelijk natuurlijk de ontwikkeling van de Anti-Age Global productlijn van Yves Rocher. Alle producten bevatten een formule met superconcentraat van de nectar uit de bloemknoppen.

Yves Rocher Anti-Age Global assortiment 2024

Tot nu toe bestond het de reeks uit zeven producten, deze maand werd er een achtste aan toegevoegd. Hieronder vind je linkjes naar meer informatie over de andere items in de lijn:

Ook op de foto hierboven: Dark Spot Concentrate, die is momenteel niet beschikbaar op de website.

Day/Night Cream & Night Mask

De nieuwste telg van de Anti-Âge familie zie je hieronder. Het is een krachtige, romige crème die ervoor zorgt dat je huid straalt. Daarnaast wordt hij zichtbaar voller en sterker. Bij frequent gebruik ga je na een maand zien dat tekenen van huidveroudering worden gecorrigeerd.

dagcreme nachtcreme en nachtmasker

Je kunt hem gebruiken als dagcrème, nachtcrème of masker voor de nacht. Voor een optimaal resultaat gebruik je hem zowel ’s ochtends als ’s avonds aan op je gezicht, hals en decolleté. Deze nieuwe gezichtscrème bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Waaronder natuurlijk het concentraat uit de nectar van de seringen (een krachtig polyfenol). Daardoor wordt de huid geregenereerd en de veroudering afgeremd.

Meer informatie

Je koopt de nieuwe Day/Night Cream & Night Mask voor € 65,90 (75 ml). Momenteel krijg je 50% korting! Je koopt deze hele productreeks uiteraard via de Yves Rocher website.

Gebruik jij anti-ageing producten voor je huid?

— Meer lezen over (de producten van) Yves Rocher? Volg dan de link! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top