Persbericht: AHAVA pRetinol skincare

AHAVA brengt nieuwe skincare op de markt met het nieuw patenteerde pRetinol ™. Het is geformuleerd om te werken als een veilige retinol die rimpels verminderd en het huidoppervlak gladder maakt. In de collectie zitten vier nieuwe producten om je gezicht te verzorgen, kijk mee!

AHAVA pRetinol skincare collectie

Eerder schreef ik al over retinol als effectief skincare ingrediënt. Zoals bijvoorbeeld bij deze ROC Retinol Correxion Daily Serum. En hoewel dit voor mij goed werkte, kan retinol ook bijwerkingen veroorzaken. Huidirritaties, roodheid, uitdroging en andere klachten kunnen worden gemeld.

Reden voor AHAVA om het over een andere boeg te gooien en een eigen variant te ontwikkelen: pRetinol . Dit ingrediënt heeft de voordelen van Retinol mét gezondere eigenschappen. Ze hebben hierbij gebruik gemaakt van:

  • Beta caroteen
  • Niacinamide: ook wel Vitamine B3 genoemd.
  • Osmoter ™: mineraalrijk water uit de Dode Zee.
  • Dunaliella Salina: extract van Dode Zee algen die rijk zijn aan Beta caroteen.

Er zijn vier producten ontwikkeld met pRetinol als actief ingrediënt. Bekijk ze hieronder.

Serum

Met dit serum krijgt je huid weer een jeugdige en stralende uitstraling. Naast pRetinol is het serum verrijkt met Aziatisch Evodia vruchtextract waardoor de glans, teint en textuur van de huid zichtbaar verbetert. Breng 2-3 pompjes aan op de gereinigde huid, vóór de hydraterende crème. De adviesverkoopprijs is € 76,00 (30 ml).

AHAVA pRetinol Serum

Crème

Deze multifunctionele hydraterende cream is naast pRetinol verrijkt met biofunctionele, botanisch geconcentreerde ingredienten zoals extract van vlaszaad en bloemen van de Spilanthes Acmella (beter bekend als Champagneblad). Hierdoor wordt de huid continu gehydrateerd en de egaliteit van de huid verbeterd. Je brengt de crème ’s ochtends en ’s avonds aan op je gereinigde huid. De adviesverkoopprijs is € 85,00 (50 ml).

AHAVA Retinol Cream

Oogcrème

Deze luchtige oogcrème zorgt ervoor dat de belangrijkste tekenen van veroudering worden verminderd. Je huid zal er frisser, gladder en rustiger uitzien. Dit komt naast pRetinol door bio-actieve stoffen afkomstig van de paardenkastanjebloem, esdoornschors en hesperidin. Gebruik de oogcrème tweemaal per dag en masseer hem in (van binnen tot buiten) tot het volledig is geabsorbeerd. De adviesverkoopprijs is € 67,00 (15 ml).

AHAVA Retinol oogcreme

Sheetmaskers

Het laatste product in deze mooie collectie is een set sheetmaskers om dofheid van de huid aan te pakken, fijne lijntjes te verminderen en de huid te revitaliseren en hydrateren. Naast pRetinol is fruitmix, peptiden en hyaluronzuur toegevoegd om dit te kunnen bereiken. Je brengt een sheetmasker aan op de gereinigde huid. Na 15 minuten verwijder je het masker en masseer je de restanten in de huid. De adviesverkoopprijs is € 10,00 voor een set van 6 maskers.

pRetinol Sheet Masks set

Meer informatie

Meer informatie over AHAVA en deze nieuwe producten kun je vinden op AHAVA.nl. Geïnteresseerd in de producten? Via de website kun je ze meteen kopen, verzenden is altijd gratis.

Heb jij al ervaring met (p)Retinol in skincare?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top