Persbericht: Andrélon Levendig Lang en haarmaskers

Natuurlijk wil je zorgeloos van je lange haar kunnen genieten, zeker in de zomer wanneer het soms wat extra aandacht nodig heeft! Dan ben je bij Andrélon aan het goede adres met de Levendig Lang producten én de nieuwste 1 Minuut WOW maskers! Kijk je mee?

Andrelon Levendig Lang shampoo conditioner haarmasker

Andrélon Levendig Lang

Je hebt het misschien wel eens gemerkt: in de zomer kan je haar er wat lichter uitzien. Dat komt omdat de zon een blekend effect heeft. Je haar kan dat niet zelf herstellen. Zeker gekleurd haar kan verkleuren of dof worden door zonlicht.

Maar niet alleen de zon, ook chloor in het zwembadwater of zout van de zee kunnen negatieve gevolgen hebben voor je haar. Om jouw (half)lange haar toch goed te kunnen verzorgen is er nu Andrélon Levendig Lang!

Andrelon Levendig Lang shampoo conditioner haarmasker 2022
De Andrélon Levendig Lang reeks bestaat uit een shampoo, conditioner en 1 minuut WOW haarmasker.

De producten in deze Levendig Lang reeks zijn verrijkt met sakura kersenbloesem en camellia olie. Ze zorgen niet alleen voor een voedende werking zonder je haar te verzwaren: Het maakt je haar sterker, zacht en glanzend. En je haar gaat er ook nog eens lekker van ruiken!

Kan je haar wel wat extra verzorging gebruiken, probeer dan eens het 1 minuut WOW masker, ook uit de Levendig Lang reeks!

Andrélon 1 Minuut WOW maskers

Het 1 minuut WOW masker is er niet alleen in Levendig Lang variant, er zijn er maar liefst 6! Zo is er altijd wel één die past bij jouw haartype en wensen.

Andrélon 1 minuut WOW haarmasker CG proof
  • Avocado SOS Repair: verrijkt met avocado voor een intensief herstel (exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat).
  • Krul Care: verrijkt met amandelolie voor stralende, zachte krullen. Curly Girl proof! (Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat).
  • Hydratatie & Volume: verrijkt met abrikoos en arganolie voor lichtgewicht volume en intensieve hydratatie (exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat).
  • Kokos Boost: verrijkt met kokosolie voor luchtig volume en glans, speciaal voor fijn haar. Curly Girl proof!
  • Oil & Care: verrijkt met argan en marula olie voor pluizig en droog haar.
  • Levendig Lang: verrijkt met kersenbloesem en camellia olie voor intensieve voeding van lang haar.

Alle maskers zorgen voor intensieve voeding van je haar en bevatten tot wel 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. In 1 minuut krijgt je haar een boost en ziet het er weer stralend uit!

Meer informatie

Zowel de Levendig Lang producten als de Andrélon 1 minuut WOW haarmaskers zijn inmiddels verkrijgbaar bij je lokale Andrélon verkooppunt zoals Kruidvat of online via Plein.nl. De shampoo en conditioner koop je voor iets minder dan € 5 (300 ml) bij Plein.nl. Of koop groots in via Wehkamp (per 6 flessen)! Voor de haarmaskers betaal je voor iets meer dan € 5 (180 ml).

Gebruik jij wel eens een haarmasker? Welke vind je fijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top