Persbericht: B.A.E. by HEMA Share The Love

Ik had het me nog niet gerealiseerd tot dit leuke persbericht binnenkwam: over minder dan een maand is het alweer Valentijnsdag! HEMA’s dochtermerk B.A.E. brengt voor die gelegenheid drie nieuwe Love Shine Lipsticks en drie Love Cheek Powders uit. Lees snel verder om ze te bekijken!

B.A.E. toilettas makeup tas hartjes 2022

Laten we ook deze leuke toilettas niet vergeten! Hij is van HEMA zelf (niet van B.A.E.) en 10x19x10 cm, groot genoeg voor je favoriete makeup items of sieraden. Hij heeft een stevige goudkleurige rits en je koopt hem voor € 7.

De B.A.E. by HEMA Share The Love collectie werd oorspronkelijk uitgebracht voor de kerstdagen, omdat we allemaal wel wat extra liefde kunnen gebruiken in deze lastige tijd. Nu met Valentijnsdag in aankomst zijn er drie Love Shine lipsticks toegevoegd. Hadden de matte Love Matters lipsticks nog een wat feestelijkere huls, deze nieuwste aanwinsten zijn gehuld in lichtroze.

B.A.E. by HEMA Love Shine lipsticks valentijn 2022

Ze zijn verrijkt met kokosolie voor verzorgde lippen en verkrijgbaar in drie kleuren:

  • 01 Dreamy Pink
  • 02 Berry Red
  • 03 Wild Rose

Zoals de naam al zegt hebben ze een shiny finish. Ze kosten € 5 per stuk.

Om je look helemaal af te maken kun je deze Love Cheek Powders gebruiken. Er zijn drie verschillende kleuren. Officieel worden het highlighters genoemd, maar de rode tint zou ik zelf als blush gebruiken en de meest rechtse zou voor mij als bronzer wel werken denk ik. Wel hebben ze in ieder geval allemaal een glowy finish.

BAE Love Cheek Powder 2022 highlighters

Je ziet hierboven van links naar rechts de volgende kleuren:

  • 01 Sunrise Glow
  • 02 Rose Glow
  • 03 Bronze Glow

Deze highlighters bevatten rozenolie en kosten € 5,50 per stuk!

Meer informatie

De make-up items uit deze Share The Love collectie van B.A.E. by HEMA zijn vegan. Ze zijn inmiddels te koop bij je lokale HEMA of natuurlijk via HEMA.nl. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Heb jij al ervaring met B.A.E. by HEMA make-up? Wat vind je ervan?

HEMA BAE make-up banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top