Persbericht: BaByliss 9000 Draadloze stijl- en krultangen

Gebruik jij regelmatig een stijltang of juist krultang? En heb je ook altijd last van een te korte kabel, teveel afstand naar het stopcontact of een kabel die in de knoop zit? Bekijk dan eens de nieuwe BaByliss 9000 Cordless Collection: een draadloze stijltang en twee draadloze krultangen. Lees hier meer!

BaByliss 9000 Cordless Collection

Mijn haar zit tussen krullend en stijl in: ik heb wat slag maar daar is alles mee gezegd. Met en krultang of juist een stijltang ziet het er vaak nét iets leuker uit. De juiste tang heb ik echter nog niet gevonden. Zelf loop ik namelijk vaak ook te prullen met de snoer en werken ze daardoor toch niet echt fijn. Herkenbaar?

Ik zag zojuist een persbericht voorbij komen over de BaByliss 9000 Cordless Collection die bestaat uit draadloze krultangen en een draadloze stijltang. Dat lijkt me eigenlijk wel wat!

BaByliss magnetische oplader

In de tangen zit een lithium-ionbatterij die je kunt opladen met een oplader die je magnetisch aansluit op de tang. Dit opladen duurt 3 uur. Vervolgens kun je ze 30 minuten (stijltang) tot 40 minuten (krultangen) gebruiken (op de maximale temperatuur). De draadloze tangen bevatten allemaal een batterij-indicator zodat je op tijd gewaarschuwd wordt als de batterij leeg raakt.

De voordelen ervan zie je in bovenstaand filmpje. Hieronder laat ik je alle draadloze tangen uit de BaByliss 9000 Cordless Collection zien.

BaByliss draadloze stijltang

Zoals je bij alle tangen uit deze collectie zult zien zijn ze uitgevoerd in glanzend zwart met gouden details. Ik vind dat een prachtige combinatie, ze zien er erg chique uit. Daarnaast komen alle tangen in een luxe opbergetui met de kenmerkende vogel erop.

BaByliss 9000 draadloze stijltang

De stijltang warmt binnen enkele seconden op en is dan klaar voor gebruik. Hij heeft drie temperatuurstanden (160°C, 180°C, 200°C) en wat ook een uitkomst is: een slaapstand (temperatuur gaat naar 120°C na 5 minuten) en automatische uitschakeling (na 10 minuten)! (Al is handmatige uitschakeling na gebruik uiteraard aan te bevelen.) De BaByliss 9000 draadloze stijltang heeft een adviesverkoopprijs van € 199,90.

BaByliss draadloze krultang met klem – 25 mm

Deze krultang heeft een diameter van 25 mm waardoor je mooie zachte krullen in je haar kunt maken. Met de klem zet je je lok vast waardoor je het haar gemakkelijk om de tang kunt draaien. Door het Micro-Heating Matrix verwarmingselement wordt de warmte in de tang gelijkmatig verdeeld.

BaByliss 9000 draadloze krultang met klem 25mm

Ook deze stijltang heeft weer drie temperatuurstanden (160°C, 170°C, 180°C), slaapstand en automatische uitschakeling. Beide krultangen worden geleverd met een hittebestendige stylinghandschoen om je huid te beschermen. De adviesverkoopprijs van deze draadloze BaByliss krultang is € 179,90.

BaByliss draadloze krultang – 28 mm

Als laatste in deze BaByliss 9000 collectie: de draadloze krultang van 28 mm. een dikkere tang waarmee je prachtige beach waves of losse krullen in je haar kunt maken. Deze krultang heeft geen klem om je lokken vast te zetten bij het krullen, verder komt hij qua specificaties overeen met de dunnere krultang.

BaByliss 9000 draadloze krultang 28mm

Ook de 28 mm krultang is te koop voor € 179,90.

Meer informatie

De tangen uit de BaByliss 9000 Cordless Collection zijn verkrijgbaar bij Bol.com, Haarshop.nl en via BaByliss.nl. De stijltang kun je ook vinden bij Mediamarkt en Productpine. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Op alle daadloze stijl- en krultangen krijg je 2 jaar garantie na aankoop.

Heb jij al eens een draadloze stijl- of krultang geprobeerd?

Mooi en gezondMooi en gezond

Eén reactie op “Persbericht: BaByliss 9000 Draadloze stijl- en krultangen

  1. Zo’n draadloze krultang zou ik zeker een uitkomst vinden! Ik heb er momenteel ook een van Babyliss en loop altijd te klungelen met die draad. Heb ‘em alleen nog niet zo lang dus wacht nog even om een andere aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top