Persbericht: B.A.E by HEMA Skincare!

B.A.E. by HEMA richtte zich tot nu toe vooral op make-up, maar dat gaat binnenkort veranderen: vanaf begin juni zullen er ook skincare items te koop zijn. Tegelijkertijd kondigde het merk twee nieuwe make-up producten aan. Neem dan ook snel een kijkje in dit artikel!

B.A.E. by HEMA skin care

B.A.E. staat voor ‘Before Anything Else‘ en is in 2019 gelanceerd en is exclusief verkrijgbaar bij HEMA. Het is een zogenaamd ‘brand within a brand‘. De nieuwe skincare producten zijn volledig vegan en ontwikkeld met een duurzame toekomst in het achterhoofd. Zo is de verpakking van de moisturizer van gerecycled materiaal. Kijk mee naar alle producten!

In 2022 lanceerde HEMA een nieuw dochtermerk: L.A.B (Loving Advanced Beauty). Meer daarover lees je in dit artikel: L.A.B Premium Skin Care van HEMA!

Bubble Skin Cleansing Brush

Het eerste product vind ik denk ik ook meteen de leukste! Het is een siliconen reinigingsborstel. Hij bestaat uit twee delen (boven en onder). Binnen in zit een sponsje, daarop doe je jouw reinigingsmiddel. Vervolgens doe je hem in het roze omhulsel, voeg je water toe en knijp je er een paar keer in. Zo creëer je een zacht schuim waarmee je je huid kunt reinigen door met de borstel je huid te masseren. Na gebruik kun je alle delen eenvoudig uit- en afspoelen en laten drogen. Deze nieuwe cleansing brush kost € 4.

B.A.E. Bubble Skin cleansing brush

Anti Blemish Face Serum

Het eerste echte skincare product van BAE by HEMA is een gezichtsserum. Hij bevat 2% niacinamide en 1% zinc. Deze combinatie zorgt ervoor dat je huid kalmeert en onzuiverheden verminderen. Je koopt hem voor € 8 (30 ml).

Daily Moisturizer

De daily moisturizer bevat als belangrijkste ingrediënt amandelolie. Groot voordeel is dat hij SPF15 heeft, altijd mooi meegenomen! De crème hydrateert de huid, je brengt hem aan nadat je je gezicht hebt gereinigd. Je kunt hem proberen voor € 6 (50 ml).

BAE by HEMA skincare serum moisturizer eyegel

De-Puff Cooling Eye Gel

Als derde skincare product is er deze verkoelende ooggel. Hij bevat hyaluronzuur en verkoelend komkommerextract. Je brengt hem aan door de onderkant onder je ogen te masseren. De metalen balletjes zorgen naast een massage ook voor een stimulans voor de bloedsomloop. Hierdoor worden wallen verminderd. Vooral in de zomer lijkt me dit een erg fijn product! Hij kost € 5 voor 15ml.

Freckle Pen

De freckle pen is terug van weggeweest! Deze zomer kun je dus gewoon weer zelf je sproetjes tekenen als je dat wil. De freckle pen kost € 4,50.

BAE by HEMA everyday glam oogschaduw freckle pen

Everyday Glam Eyeshadow Palette

Als laatste is op veler verzoek een nieuw oogschaduwpalette ontworpen. Hierbij is rekening gehouden met kleuren voor een dagelijks draagbare look (al is dat natuurlijk voor iedereen anders). Het B.A.E. by HEMA oogschaduwpalette bevat matte en shimmery tinten in vooral warme bruintinten. Je koopt hem voor € 10!

Meer informatie

Deze nieuwe producten van B.A.E. by HEMA zullen vanaf week 23 (dat is de week van 7 juni) in de winkels en online verkrijgbaar zijn. Ook kun je natuurlijk bestellen op HEMA.nl en je bestelling ophalen in de winkel. Alle producten in deze collectie zijn vegan.

Welke producten lijken jou het meest interessant?

HEMA BAE make-up banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top