Persbericht: Biodermal Anti Age Dagcrème SPF30

Biodermal kennen we allemaal wel als een vaste waarde in het drogisterijschap. Mijn ervaringen met Biodermal zijn in de meeste gevallen erg goed, dus ik ben blij dat ze nu ook een Anti Age dagcreme met SPF30 uitbrengen! Hydratie én bescherming tegen UV stralen in één. Lees snel verder voor alle details!

Biodermal dagcreme met hyaluronzuur en SPF30

De Anti Age dagcrème van Biodermal is er al langere tijd. Hij bevat een combinatie van hyaluronzuur en vitamine C zodat je een huid intensief gehydrateerd wordt. Daarnaast helpt hij fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Door het toegevoegde niacinamide (vitamine B3) worden pigmentvlekjes minder zichtbaar. Ook zorgt dit ingrediënt ervoor dat je huidtextuur egaler wordt en de elasticiteit wordt verbeterd.

Meer lezen over de producten van Biodermal? Neem dan ook eens een kijkje bij één van deze artikelen:

Biodermal Anti Age Dagcreme SPF30

De meeste Biodermal Anti Age dagcrème bevatten al SPF15 voor de nodige bescherming. Nieuw is de SPF30 variant, die naast al die verzorgende eigenschappen óók nog eens beschermd tegen UV-straling van de zon. Hij biedt breedspectrum bescherming wat betekent dat hij zowel tegen UVA- als UVB-stralen beschermt.

Bekijk ook eens een goedkoper alternatief zoals de SPF30 dagcrème van Facetheory met vitamine C!

Meer informatie

De Biodermal Anti Age Dagcrème met SPF30 is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen. De adviesverkoopprijs is € 35,99 voor een pot van 50 ml. Je vindt hem vanaf september 2022 bij een Kruidvat filiaal bij jou in de buurt. Online is de SPF30 crème te koop bij bijvoorbeeld De Online Drogist, Plein.nl, Kruidvat, Etos, Wehkamp of Bol.com.

De SPF30 dagcrème kun je gebruiken in combinatie met een Biodermal nachtcrème passend bij jouw leeftijd voor optimaal resultaat.

Gebruik jij producten van Biodermal in jouw dagelijkse skincare routine?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top