Persbericht: Biodermal P-CL-E Reinigingsolie

Het reinigen van je huid is een belangrijke stap in je dagelijkse skincare routine. Er is zelfs de ‘double cleanse’ methode waarbij je eerst met olie je make-up verwijdert en vervolgens een reiniger op waterbasis gebruikt. Die eerste stap kun je voortaan doen met deze Biodermal P-CL-E Reinigingsolie!

Biodermal P-CL-E gezichtsreiniger

Deze nieuwe P-CL-E reinigingsolie van Biodermal heeft een tweevoudige werking: reinigen en voeden.

Make-up en onzuiverheden worden van je gezicht verwijderd, ook waterproof make-up. Dit wordt gedaan door de natuurlijke kokosolie en meadowfoamzaadolie. Daarnaast wordt je huid gevoed en verzacht door de aanwezige canola-olie in de reiniger. De natuurlijke vochtbalans van je huid wordt beschermd.

Gezichtsreiniger met olie

Het is een zachte gezichtsreiniger die geschikt is voor alle huidtypen. Hij heeft een oil to milk textuur: wanneer hij in aanraking komt met water verandert het in een rijke melk. Je huid droogt niet uit door het gebruik en hij laat geen vettig laagje achter.

Je kunt hem tweemaal daags gebruiken door twee of drie pompjes olie zachtjes in te masseren. Dit doe je met je vingers, of gebruik een (herbruikbaar) wattenschijfje. Vergeet ook je hals niet mee te nemen! Vervolgens spoel je hem af met water.

Biodermal reinigingsolie PCLE

Zoals je ziet valt deze reinigingsolie onder de Biodermal P-CL-E lijn: een vertrouwde collectie die erg populair is. Met deze gezichtsreiniger is de lijn compleet en kun je jouw gehele gezichtsverzorgingsroutine met de lijn doen. Zo krijg je een optimaal resultaat!

Meer informatie

De Biodermal P-CL-E Reinigingsolie is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen. De olie is dermatologisch en ophtalmologisch getest, geschikt bevonden voor reiniging van de huid rondom de ogen. Niet comedogeen.

Hij is verkrijgbaar vanaf eind november bij diverse drogisterijen zoals Kruidvat en Etos. Online vind je Biodermal bij bijvoorbeeld Wehkamp, Bol.com, Plein.nl en De Online Drogist. De adviesverkoopprijs is € 24,99.

Meer lezen? Bekijk dan alle informatie op de website van Biodermal.

Heb jij al eens een product uit de P-CL-E lijn van Biodermal geprobeerd?

Mooi en gezondMooi en gezond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top