Persbericht: Biodermal Pigment collectie

In dit artikel maak je kennis met het powertrio wat Biodermal Pigment heet. Deze collectie, die bestaat uit een serum, dag- en nachtcrème, zijn speciaal ontwikkeld om pigmentvlekken te verminderen en voorkomen. Dus wil jij een stralende, egale huid deze zomer? Kijk dan snel verder om te ontdekken wat deze huidverzorgingsproducten voor jou kunnen doen!

Biodermal Pigment producten tegen pigmentvlekken

Biodermal Pigment producten

Al sinds 1975 zorgt Biodermal voor kwalitatief hoogwaardige en effectieve huidverzorging. Met de expertise die ze in al die jaren hebben opgedaan is Biodermal Pigment tot stand gekomen. Met de drie producten in deze serie heb je een verzorgingsroutine die pigmentvlekken tegengaat en vermindert.

Pigmentvlekken, ook wel hyperpigmentatie genoemd, zijn donkere vlekken op de huid die ontstaan door een ophoping van melanine, het pigment dat onze huidskleur bepaalt. Dit soort vlekken kunnen ontstaan door diverse invloeden als UV-straling, hormonen, huidveroudering of beschadigingen van de huid (bijvoorbeeld littekens na acne). Met ingrediënten als niacinamide kun je de pigmentaanmaak van de huid beïnvloeden.

Serum | € 39,99

Het serum is samengesteld met (onder andere) 10% niacinamide en 2% PHA en tetrapeptide-30. Deze combinatie gaat effectief de strijd aan tegen pigmentvlekken en zorgt voor een heldere teint. Dit komt doordat deze ingrediënten de celvernieuwing van de huid stimuleren en overmatige melanineproductie verminderen.

Daarbij verbetert de huidtextuur en elasticiteit en wordt je huid intensief gehydrateerd wat weer resulteert in minder zichtbare fijne lijntjes en rimpels.

Gebruik het serum twee keer per dag op een gereinigde huid en breng daarna de Pigment dag- of nachtcrème aan.

Biodermal Pigment producten tegen pigmentatie

Dagcrème | € 38,99

De dagcrème is al net zo’n alleskunner als het serum. Hij bevat niacinamide, tetrapeptide-21, antioxidanten en hyaluronzuur. Daar bovenop beschermt hij je huid tegen UVB- en vooral UVA straling met SPF50.

Het is een lichtgewicht crème die snel intrekt. Hij helpt de huid bij het in balans brengen van het pigmentatieniveau en hydrateert hem.

Je brengt de dagcrème ’s ochtends aan nadat je het serum hebt gebruikt.

Nachtcrème | € 38,99

Als laatste in deze Biodermal Pigment productlijn is er de nachtcrème. Ook deze gezichtscrème bevat niacinamide en hyaluronzuur. Daarnaast zijn marine planktonextract en exfoliërend papaïne (een enzym uit papaya) toegevoegd.

Ook de nachtcrème trekt snel in na het inmasseren op een goed gereinigde huid.

Met de combinatie van deze drie Biodermal Pigment producten zorg je voor een optimaal offensief tegen pigmentvlekken! Na vier weken kun je al resultaat gaan zien.

Meer informatie

Biodermal koop je bij je lokale verkooppunt zoals Kruidvat, Etos of Trekpleister. Online vind je de producten onder andere via Bol.com (nu in de aanbieding!), Plein.nl en De Online Drogist. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen en kunnen verschillen per verkooppunt.

Biodermal is een dierproefvrij merk.

Heb jij last van pigmentvlekken? Gebruik je daar speciale skincare voor?

Mooi en gezondMooi en gezond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top