Persbericht: Biodermal Sensitive Balance

In het artikel van vandaag een unieke nieuwe productlijn van Biodermal: Sensitive Balance. Vier mooie producten met prebiotica. Lees snel verder!

Biodermal Sensitive Balance producten square

Steeds vaker let ik op ingrediënten in skincare. Ik ben zeker niet heilig, maar ik vind het wel een fijn gevoel als er zo weinig mogelijk ‘slechte’ ingredienten in zitten die een reactie op mijn huid kunnen uitlokken. Ik mag gelukkig niet klagen, mijn huid kan best veel hebben. Maar dat wil niet zeggen dat ik er allerlei zooi op wíl smeren. En voor veel mensen is dat natuurlijk geen kwestie van willen, maar kan hun huid niet tegen bijvoorbeeld parfum, kleurstof of alcohol in verzorgingsproducten. Speciaal voor die mensen is er nu de Biodermal Sensitive Balance productlijn. Vier unieke producten met prebiotica die je gevoelige huid weer in balans brengen.

Biodermal Sensitive Balance producten

Micellaire Reinigingsgel

Met deze milde gezichtsreiniger verwijder je make-up en vuil van je gezicht, ogen en lippen zonder je huid uit te drogen. Het is een gel die je met water kan afwassen of met een wattenschijfje kan afnemen. De adviesprijs is € 24,99 (200 ml). Lees hier mijn review over deze Biodermal micellaire reinigingsgel!

Biodermal Sensitive Balance micellaire reinigingsgel oog gel-creme

Oog gel-crème

Deze milde crème vormt een goede basis voor je make-up. Door de prebiotica en hyaluronzuur kalmeert de huid rond je ogen. De oogcrème heeft een adviesprijs van € 29,99 voor 15 ml. Lees hier mijn review over de Biodermal Sensitive Balance oog gel-crème.

Sensitive Balance Fluïde

Deze fluïde is een gezichtscrème voor de normale tot gecombineerde gevoelige huid. Ook hierin zit hyaluronzuur en prebiotica, daarnaast is panthenol en vitamine E toegevoegd. De crème helpt roodheid te verminderen en je huidbarrière te versterken. En dat zonder je porien te verstoppen. Hierdoor krijg je een diep gehydrateerde huid die na een tijdje minder gevoelig aanvoelt. Hij heeft een adviesprijs van € 27,99 (50 ml). Lees hier mijn review over de Biodermal Sensitive Balance Fluïde.

Biodermal Sensitive Balance fluide creme

Sensitive Balance Crème

Als laatste product in deze lijn heeft Biodermal een crème ontwikkeld die voedt en kalmeert. Hij is speciaal voor de zeer droge gevoelige huid gemaakt en geeft dan ook een intensieve voeding aan je huid. Deze crème kun je ook ’s nachts gebruiken als aanvulling op de fluïde. De adviesprijs is € 29,99 voor 50 ml. Lees hier mijn review over de Biodermal Sensitive Balance crème.

Meer informatie

Deze nieuwe Biodermal producten uit de Sensitive Balance lijn zijn verkrijgbaar vanaf februari 2020. Je koopt ze bij Wehkamp, De Online Drogist, Plein.nl, Kruidvat, Etos of Bol.com. De genoemde prijzen zijn adviesprijzen.

Benieuwd naar mijn ervaringen met deze producten? Lees hier mijn review over de micellaire reinigingsgel en oog gel-crème en over de fluïde en crème!

Heb je last van een gevoelige huid? Wil je wat gaan proberen van deze productlijn?

2 reacties op “Persbericht: Biodermal Sensitive Balance

  1. Ik heb niet echt een gevoelige huid kan het meeste wel verdragen heb juist eerder last van milde producten vind ik alrijd zo raar haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top