Persbericht: Biodermal Soft Skin lichaamsverzorging

Kan jouw lichaam wel wat hydratatie gebruiken deze herfst? Dan is de nieuwe Soft Skin lichaamsverzorging van Biodermal wat je nodig hebt! De bodylotion en bodycrème hydrateren tot wel 48 uur lang en houden je huid in topconditie tijdens de koude maanden. Kijk snel verder naar deze nieuwe producten voor je lichaam!

Biodermal Soft Skin Bodylotion Bodycreme 2023

De nieuwe Soft Skin collectie bestaat momenteel uit een bodylotion en bodycrème. Zoals de naam al zegt zorgen ze beide voor een zachte huid en bieden ze tot 48 uur hydratatie.

Hoe ze dat doen? Zowel de bodycrème als de bodylotion bevatten het zogenaamde Triple Moist Complex. Dit is een combinatie van ingrediënten die zorgen voor effectieve directe vochtboost én langdurige hydratatie.

Biodermal Soft Skin Bodylotion of Bodycrème?

De Biodermal Soft Skin bodylotion is ontwikkeld voor de normale huid. Hij heeft een lichte, goed smeerbare textuur. Verzorgende emolliënten zijn toegevoegd om je huid zacht en soepel te maken en te zorgen voor het verminderen van vochtverlies door het creëren van een beschermend laagje op de huid.

Biodermal Triple Moist Complex lichaamsverzorging 2023

Heb je een normale huid die relatief snel wat droog wordt? Dan is de bodycrème wellicht beter geschikt voor jouw huid. Deze crème is wat voller en meer voedend. Hij bevat onder andere canola olie en vitamine E voor intensieve voeding en herstel van je huid.

Voor een optimale werking kun je het product twee keer per dag aanbrengen. Zowel de lotion als de crème hebben een subtiele, zachte geur. Zo wordt het insmeren van je lichaam een echt verwenmomentje!

Meer informatie

De Biodermal Soft Skin lichaamsverzorging is vanaf nu verkrijgbaar bij de plaatselijke drogist zoals Kruidvat en Trekpleister. Online kun je de bodylotion en bodycrème vinden bij Bol.com. Voor de lotion betaal je € 19,99 (400 ml), de crème kost € 17,99 (200 ml). Dit zijn adviesverkoopprijzen, ze kunnen per verkooppunt verschillen.

Gebruik jij regelmatig een bodylotion om je huid te verzorgen?

— Meer lezen over de producten van Biodermal? Volg dan de link! —

Mooi en gezondMooi en gezond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top