Persbericht: Biodermal Zonnefluïde SPF50+

Yes, de zomer komt er weer aan! En dat is toch wel het moment dat veel mensen zichzelf herinneren dat bescherming tegen de zon belangrijk is. Biodermal komt dit jaar met de Ultralichte Zonnefluïde met SPF50+. Die is niet alleen voor de zonnige dagen trouwens… Lees verder!

Informatie Biodermal zonnebrand SPF50+ 2022

Ook al zie je de zon soms niet door alle wolken, hij zit er toch ergens achter! En die (UVA) stralen bereiken alsnog je huid. Daarom is het belangrijk om elke dag in ieder geval je gezicht te beschermen met een product met voldoende SPF. Het gemakkelijkst is om zonbescherming toe te voegen aan je skincare routine. Zo is de kans dat je het vergeet aan te brengen lager.

De Biodermal Zonnefluïde bevat SPF50+ en is door zijn ultralichte formule erg geschikt voor je gezichtshuid. Hij trekt snel in en laat geen witte waas achter. Door de toegevoegde hyaluronzuur en antioxidanten werkt hij ook nog eens verzorgend en hydraterend.

Biodermal Ultralichte Zonnefluide SPF50+

Je kunt de Biodermal Zonnefluïde dagelijks gebruiken, zelfs meerdere malen. Omdat hij erg licht is en snel intrekt kun je jouw make-up erover aanbrengen. Deze zonnebrandcrème heeft een matterend effect en verstopt je poriën niet.

Hij bevat geen parfum en alcohol en is geschikt voor de gevoelige huid. Ook de extra gevoelige huid rondom je ogen kun je beschermen met deze Ultralichte Zonnefluïde.

Hij komt in een kleine verpakking van 40 ml en is daardoor erg geschikt om mee te nemen. Je gooit hem gemakkelijk in ieder tas waardoor je altijd je gezicht extra kunt beschermen tegen de zon. De Biodermal zonproducten bevallen me altijd erg goed, dus ik denk dat ik deze op mijn wishlist zet!

Meer informatie

Deze Biodermal Ultralichte Zonnefluïde met SPF50+ is inmiddels verkrijgbaar bij onder andere De Online Drogist, Plein.nl, Wehkamp, Kruidvat, Etos of Bol.com. Hij kost € 23,99 (adviesverkoopprijs) voor 40 ml.

Gebruik jij dagelijks een product met SPF voor je gezicht?

— Meer lezen over Biodermal zonproducten? Bekijk dan eens dit artikel: Veilig in de zon met Biodermal! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top