Persbericht: Bodyscrubs van Organic Shop

Organic Shop ontwikkelt fijne lichaamsverzorging met liefde voor het milieu. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Voor deze zomer zijn er twee limited edition bodyscrubs uitgebracht: Organic Shop Orange Toning Body Scrub en Coconut Hydrating Body Scrub. In dit artikel lees je er alles over. Kijk dus snel verder!

Organic Shop bodyscrubs summer limited editions

Over Organic Shop

Het assortiment van Organic Shop omvat een breed scala aan lichaamsverzorgingsproducten, zoals shampoos, conditioners, douchegels, bodylotions, gezichtsreinigers en scrubs. Elk product is ontworpen om de huid en het haar te voeden, te hydrateren en te verzorgen, en om een aangename zintuiglijke ervaring te bieden met heerlijke natuurlijke geuren.

Het merk is opgericht met als doel hoogwaardige producten te bieden die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en synthetische ingrediënten. De natuurlijke en biologische ingrediënten die gebruikt worden (groente, fruit, plantaardige oliën, algen) zijn afkomstig van over de hele wereld. Ze worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat de producten mild zijn voor de huid en het milieu.

Als merk hecht Organic Shop veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze streven ernaar om verpakkingen te minimaliseren en waar mogelijk recyclebare materialen te gebruiken. Ook zijn hun producten niet getest op dieren, waardoor ze geschikt zijn voor mensen die waarde hechten aan dierenwelzijn.

Alle producten bestaan voor minimaal 95% uit natuurlijke ingrediënten. Ze zijn COSMOS Natural gecertificeerd en vegan. Ze bevatten geen synthetische geuren en kleuren, parabenen en andere schadelijke ingrediënten.

Deze zomer van 2023 brengt Organic Shop twee limited edition bodyscrubs uit die je in dit artikel ziet!

Meer zien van deze bodyscrubs? Bekijk dan ook dit artikel: Organic Shop Body Scrubs || Review!

Toning Body Scrub | Orange & Sugar | € 5,49

Een zomerse geur, dat is sinaasappel zeker! Frisse, fruitige citrus-geuren passen goed bij warme zomerdagen. Met één van de twee nieuwe bodyscrubs speelt Organic Shop daar goed op in. De Orange & Sugar Toning Body Scrub zit boordevol organische sinaasappelolie, glycerine en natuurlijke suiker. De gladheid en souplesse van de huid wordt door deze combinatie hersteld.

Vegan Orange sugarscrub

Je brengt de scrub aan op een vochtige huid en masseert hem daarna in je huid met circulaire bewegingen. Even goed afspoelen en klaar! Je kunt de toning body scrub 2 tot 3 keer per week gebruiken.

Hydrating Body Scrub | Coconut & Sugar | € 5,49

Een andere klassieke zomergeur is natuurlijk kokos! De Coconut & Sugar bodyscrub brengt je in gedachten naar een tropisch eiland en zorgt tegelijkertijd voor intense hydratatie van de huid. Deze variant is een milde scrub die je huid helpt te vernieuwen en hydrateren. De organische kokosnootolie verzorgt je huid, de natuurlijke suikerdeeltjes exfoliëren de huid.

Vegan coconut sugarscrub

Na gebruik voelt je huid heerlijk zacht en gevoed aan. Je gebruikt hem 2 tot 3 keer per week voor het beste resultaat.

Meer informatie

De producten van Organic Shop bevatten voornamelijk natuurlijke ingrediënten, de bodyscrubs bestaan voor zelfs 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Verder zijn alle producten COSMOS Natural gecertificeerd, vegan en dierproefvrij.

Je koopt Organic Shop bij Kruidvat, Etos, Albert Heijn, Trekpleister en Plein.nl. De potten bevatten 250 ml bodyscrub en hebben een adviesverkoopprijs van € 5,49 per stuk. Eerst een review lezen? Klik dan door naar dit artikel: Organic Shop Body Scrubs || Review!

Gebruik jij regelmatig een bodyscrub?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top